Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"In alle facetten werden wij goed geholpen door Mogelijk"

Ruud Bruinsma en zijn vrouw hebben al jaren een sportcentrum in Stadskanaal en zijn daar erg druk mee. Ze zochten een tweede bron van inkomsten die een goed perspectief biedt voor de toekomst. De keuze viel op een recreatiewoning die verhuurd wordt. Ze zochten een financiering om de grond te kunnen kopen. Mogelijk bood uitkomst.

Waarde onroerend goed

De aankoop van een 10-persoonsvilla op Droomparken in Nunspeet bleek een goede zet. De verhuur loopt het hele jaar goed. De faciliteiten op het aan het Veluwemeer gelegen park zijn goed: zwembad, tennisbaan, restaurant; een vakantiepark zoals het hoort te zijn, vindt Ruud Bruinsma.

“De grond waarop de villa staat is ongeveer 300 m2. De kavelhuur die we jaarlijks moesten betalen is een bedrag waarvan wij liever gevrijwaard bleven, dus we besloten om de grond te kopen. De jaarcijfers van ons sportcentrum zijn prima, maar aankloppen bij de bank voor een lening werd vanwege onze leeftijd allemaal zo omslachtig, we kozen liever voor de manier zoals Mogelijk die aanbood.”

Positieve ervaringen met medewerkers van Mogelijk

Via sociale media is Ruud bij Mogelijk terechtgekomen. “Zij timmeren op een positieve manier aan de weg, dat wekte onze interesse. De mensen van Mogelijk gingen meteen mee in onze gedachtegang hoe de financiering gerealiseerd kon worden. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met alle medewerkers van Mogelijk, van de receptie tot de directie. In alle gradaties en facetten werden wij goed geholpen. We kregen regelmatig updates en we zijn goed begeleid bij de notariële passering.”

Snelheid

“Je kunt je haast niet voorstellen hoe snel het allemaal is gegaan. Onze aanvraag werd op de website aangekondigd omdat Mogelijk de potentie zag. Ze pakken het aan en laten niet meer los. Er meldde zich redelijk snel een investeerder die er positief tegenaan keek. Mogelijk is ook een uitkomst voor mensen die over kapitaal beschikken en dat niet op de bank willen laten staan omdat er toch geen rente op zit. Zij hebben een mooie mogelijkheid om te investeren, en wij zijn er heel blij mee.”