Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Ik vind het belangrijk om te weten met wie ik zakendoe"

Ruim vier jaar geleden deed hij zijn eerste investering bij Mogelijk. Inmiddels heeft Rob Weers een uitgebreide portefeuille opgebouwd. Vanzelfsprekend let hij op de staat en onderhoud van het pand, maar informatie over de ondernemer is net zo belangrijk. “Dan is voor mij het hele verhaal compleet. Alleen op die manier kan ik er een goed gevoel bij krijgen.”

“In 2018 heb ik mijn vier bedrijven in salarisadministratie verkocht en ben ik mij gaan oriënteren op goede investeringen. Op internet liet ik heel wat opties de revue passeren, waaronder Mogelijk. Ik ging in gesprek met oprichters Pablo de Loor en Maarten Rövekamp. Voor mij is het namelijk heel belangrijk om te weten met wie ik zakendoe. Ze waren zeer kundig en het voelde meteen goed. Ik heb me ingeschreven en ben me gaan verdiepen in het aanbod.”

Voorliefde voor oude panden

Al snel zag ik een interessant object voorbijkomen: een oud pand op het Hembrugterrein in Zaandam waar een interieurontwerper een zaak wilde beginnen. Ik hou erg van oude panden, ik heb ooit zelf een monumentale kerk gekocht om als kantoor te gebruiken. De keuze was dus snel gemaakt en ik nam mijn eerste optie bij Mogelijk.”

Een beetje geluk

“Inmiddels heb ik op die manier elf projecten gehad. Mijn voorkeur gaat uit naar woningen, daarna naar bedrijfsonroerendgoed. Ik let goed op de staat, het onderhoud van het pand, de huurcontracten en of het op een goed bereikbare locatie ligt. In recreatiewoningen investeer ik buiten Mogelijk om. Ik moet zeggen dat je tegenwoordig wel een erg snelle internetverbinding moet hebben, want de concurrentie is me vaak voor! Maar soms heb ik geluk. Bijvoorbeeld met een pand in Den Haag, waar een Chinese dame units verhuurt aan studenten uit China. Haar zoon woont in Nederland en is ook klant bij Mogelijk. Naast de verhuur ontzorgen ze de studenten met onder meer fietsenverhuur. De combinatie van het al klant zijn, het concept en de extra informatie zorgde ervoor dat ik een vrij groot bedrag heb geïnvesteerd.”

Goed gevoel? Doen!

De samenwerking met Mogelijk verloopt heel prettig. Ze hebben in de afgelopen vier jaar een enorme professionaliseringsslag gemaakt en zijn flink gegroeid. Ik heb nog regelmatig telefonisch contact met Pablo. Ik kan bij hem terecht met vragen, maar ook om te sparren over een project. Mijn tip aan potentiële investeerders zou zijn: laat je goed informeren over het investeren in zakelijke hypotheken. En als het goed voelt, ga ervoor. Dat werkt in ieder geval voor mij uitstekend.”

Bekijk hier het magazine