Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Het Mogelijk Zakelijke Hypothekenfonds: deelnemen kan tot 25 mei!

In maart introduceerde Mogelijk het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Een unieke en veilige manier om uw geld voor u te laten werken. Beleggen kan, zonder instapkosten, vanaf € 100.000,-. Het geprognosticeerde rendement van 4,5% per jaar begint direct op de eerste maand te renderen. Vanuit het fonds worden meerdere zakelijke hypotheken aan ondernemers in Nederland verstrekt. Deelname aan dit eerste fonds kan nog tot 25 mei. 

Voor beleggers die op zoek zijn naar spreiding, gemak en een stabiel rendement, is het fonds heel geschikt. Bovendien is de looptijd van 3 jaar zeer overzichtelijk. Mede-oprichter van Mogelijk Annemieke Schoonderwoerd: “Deze conservatieve beleggingsoptie past heel goed bij de tijdgeest. Zelf beleggen in vastgoed kan gedoe opleveren met bijvoorbeeld huurders en het pand onderhouden kan bewerkelijk zijn. Geld steken in aandelen is vaak onzeker.

Fondsbeleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is ideaal als u als belegger niet op zoek bent naar maximale rendementen, maar wel uw kapitaal wilt laten toenemen. Bovendien hoeft u er verder bijna niets voor de doen. Het is eenmaal registeren, wat stukken aanleveren en vervolgens wordt maandelijks het rendement overgemaakt. Een relaxte manier dus om geld aan het werk te zetten.”

Beleggen in dit fonds kan tot 25 mei

Het fonds sluit op 25 mei en de verwachting is dat vanaf half juni de gelden worden opgeroepen. Zijn de gelden binnen op de fondsrekening, dan gaat de inleg direct renderen. Presteert het fonds beter dan het geprognosticeerd rendement van 4,5%, dan krijgt u aan het eind van de looptijd extra slotdividend uitgekeerd.

Wacht niet langer, want dit is uw kans op een zeer stabiel rendement met heel weinig risico’s. Anders dan in het geval van een vastgoedfonds, bezit het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds zelf geen vastgoed, maar verstrekt het fonds zakelijke hypotheken aan ondernemers. Dit heeft als voordeel dat het rendement stabieler is en de risico’s kleiner dan bij een vastgoedfonds. Deelnemen kan heel makkelijk online. U kunt zich online registeren en direct uw inleg bepalen.

Heeft u vragen? U kunt direct online een afspraak maken. Maar u kunt ons ook bellen op 0346-264664. Wij staan met plezier voor u klaar.
Contact