Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Extra digitaal gemak voor investeerders

Een overzichtelijke presentatie van investeringsaanbiedingen waardoor investeerders sneller informatie over objecten tot zich kunnen nemen. En een eenvoudigere manier om aanbiedingen te claimen. Dat zijn de doelen van het vernieuwde investeerdersportaal van Mogelijk.

Mogelijk brengt investeerders en ondernemers die een financiering zoeken voor hun vastgoed bij elkaar. Anne-Marie Streng, marketeer bij Mogelijk: “Elke dinsdag presenteren we ons actuele investeringsaanbod. Investeerders die een account bij ons hebben, ontvangen wekelijks om 9:00 uur het actuele aanbod in de mail. Vanaf 11:00 uur kunnen zij dan via het portaal online direct aanbiedingen claimen of opties nemen. Dat principe is niet nieuw, wel nieuw is de manier waarop we het aanbod presenteren. We volgen voortdurend de reacties van investeerders, achterhalen wat zij belangrijk vinden en op basis van die inzichten brengen we verbeteringen aan. Zo ook nu dus binnen ons portaal.”

Gebruiksvriendelijk

“Grootste verandering is de manier waarom we investeringsaanbiedingen tonen. Bij iedere object zijn specificaties direct in beeld zoals rendement, looptijd en loan-to-value. Ook passen er met deze nieuwe manier van presenteren meerdere objecten naast elkaar wat betekent dat je minder hoeft te scrollen. Bovendien kun je nu met één druk op de knop investeringsaanbiedingen claimen. Dat scheelt een aantal handelingen ten opzichte van hoe het was. Ik denk dat dit vernieuwde portaal gebruiksvriendelijker is en onze investeerders verder ontzorgt.”

De belangrijkste vernieuwingen van het investeerdersportaal

  • De belangrijkste informatie in één oogopslag zichtbaar
  • Details zijn te raadplegen in het Informatie Memorandum
  • Met één druk op de knop opties nemen of claimen, zonder tussenstappen
  • Direct aan te geven of vanuit privé of vanuit een zakelijke entiteit geïnvesteerd wordt
  • Vernieuwde kleurstelling, hoeveelheid tekst en gebruik van iconen

Uitlegvideo investeerdersportaal Mogelijk