Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

'Dit was dé kans en die heb ik dankzij Mogelijk kunnen grijpen'

Paul Robert Visscher is een succesvolle ondernemer met een niet alledaagse business. Hij is leidekker en restaureert onder meer oude gebouwen zoals kerken. In zijn mooie ambachtelijke bedrijf werken inmiddels ook twee zoons en een dochter. Ruim vijf jaar geleden kreeg Visscher een geweldig aanbod. Hij kon zijn huurpand in Groningen kopen van zijn oom en tante. Mogelijk bracht met de  Ondernemershypotheek uitkomst waar het bij de bank niet lukte.

“Mijn tante zei in 2017 tegen mij ‘jij moet het pand kopen’. Maar ja, ik was net begonnen met mijn bedrijf en dan krijg je een bank niet mee in je verhaal. Toch bleef mijn tante aandringen. Ze wilde graag dat ik mijn kans zou pakken en zij en mijn oom waren al op leeftijd en wilden ervan af.” Visscher liet het pand taxeren en kwam met zijn tante een mooie verkoopprijs overeen. “Het was een schitterend buitenkansje, maar ik zag nog steeds echt niet in hoe ik het bedrag bij elkaar kon krijgen. Via een intermediair van mijn accountant kwam ik met Mogelijk in contact.”

Oprechte aandacht en interesse

Vanuit Groningen reed Visscher naar het kantoor van Mogelijk in Breukelen. “Ze vonden het fijn om mij persoonlijk te ontmoeten. Ik zou een gesprek van een uurtje hebben, maar dat werd er eentje van 4 uur”, lacht hij. “Het was een heel ongedwongen en fijn gesprek. Er was oprecht veel aandacht en interesse in mijn verhaal, waarin ik vertelde over mijn passie en hoeveel financiering ik nodig had. Er was wederzijds vertrouwen.”

Emotioneel moment

Enthousiast reed Visscher na het gesprek terug en amper thuis ging al de telefoon. “Dat was Maarten, van Mogelijk”, vertelt hij. “Die zei; ‘meneer Visscher, het is geregeld’. Ik vroeg wat er dan was geregeld. ‘De financiering’, zei Maarten. ’We hebben een investeerder, die is enthousiast. We hebben het meteen geregeld, het volledige bedrag.’ Ik kon het niet geloven. Zo snel, dat is toch onmogelijk? Maar niet dus. Het bleek wel degelijk mogelijk. Dat was echt een emotioneel moment. Toen ik het mijn vrouw vertelde, had ik wel even een paar traantjes in de ogen.”

Openbaring

 “Ik heb vanaf het eerste begin een positieve ervaring met iedereen bij Mogelijk. Ik had echt zoiets van ‘het kan dus toch’. De snelheid, de persoonlijke aandacht. Het was een openbaring. Het zijn heel prettige mensen om mee om te gaan. Dit was dé kans voor ons bedrijf en die heb ik dankzij Mogelijk kunnen grijpen.”