Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Begin 2024 goed met een belegging in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VIII

Mogelijk begint dit nieuwe jaar goed met de introductie van het alweer het achtste Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans kondigt aan: "Dit nieuwe fonds, met een aantrekkelijk geprognosticeerd rendement van 6,25%, is nu geopend voor inschrijving." 

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds financiert een diverse mix van hoogwaardig vastgoed van ondernemers. Met een instapbedrag vanaf €100.000,- kunnen beleggers genieten van een geprognosticeerd rendement van 6,25% gedurende vijf jaar. De aanpak is strak en zorgvuldig, waarbij we vraag naar en aanbod van kapitaal in balans houden. We sluiten bij elk fonds aan bij de actuele marktrente, dit is van essentieel belang om een evenwicht te vinden tussen vraag en aanbod en om voldoende aantrekkelijk te blijven voor aanvragers.”

Beleggen en genieten van maandelijks rendement 

Het proces om deel te nemen is eenvoudig. U kunt hier direct aangeven hoeveel u wilt inleggen. Nadat wij van u in onze beveiligde online omgeving enkele documenten hebben ontvangen, krijgt u bericht dat u onderdeel bent van de groep fondsbeleggers. Na ondertekening en aanlevering van de zogenoemde Commitment Agreement kunt u uw gelden storten op de fondsrekening en geniet u na ca 8 weken maandelijks van uw rendement. Geen gedoe met notarissen of papierwerk; wij regelen alles voor u. 

Gespreide portefeuille 

Miranda legt uit: "In het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds leggen meerdere beleggers geld in waarmee wij de zakelijke hypotheken van ondernemers financieren. Het eigendom van het vastgoed blijft bij de ondernemer. Voordat we besluiten tot financiering over te gaan, wordt het vastgoed zorgvuldig beoordeeld door onze vastgoedspecialisten. Vervolgens stelt het fondsteam een gespreide portefeuille samen met divers vastgoed: van horecapanden tot bedrijfspanden en kantoren van verschillende ondernemers. Wij financieren behoedzaam tot maximaal 65% LTV met het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille. Het vastgoed dient dus altijd als onderpand. Deze formule van vermogensopbouw is een groot succes. Veel van onze beleggers komen terug en beleggen in meerdere fondsen. Dat is natuurlijk ontzettend mooi." 

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VIII:

  • Geprognosticeerd rendement van 6,25% 

  • Beleggen vanaf €100.000,- 

  • Looptijd van vijf jaar 

  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd 

  • Diversiteit en spreiding van verschillende vastgoedobjecten 

  • Het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille 

Zet vandaag de eerste stap en kom naar onze kennissessies (ook online) 

Wilt u meer weten over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VIII? Maak een persoonlijke afspraak met ons op kantoor in Breukelen of sluit aan bij een van onze kennissessies. Naast de kennissessies bij ons op kantoor, is er dit keer ook de mogelijkheid om een online bijeenkomst bij te wonen. Met de titel: Uw vermogen voor u aan het werk, nemen wij u vanuit uw luie stoel mee in de wereld van fondsbeleggen, met ervaringsverhalen en juridische uitleg. Klik hier voor alle data, zowel voor de sessies op kantoor als online. 

Welke route u ook kiest, wij staan klaar om u te begeleiden. Neem actie en begin het jaar goed. Investeer vandaag nog in uw financiële toekomst.