Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

5 redenen voor intermediairs om zaken te doen met Mogelijk

Mogelijk is dé one-stop-shop voor vastgoedfinancieringen. Veel intermediairs brengen daarom al graag hun aanvragen onder bij Mogelijk. Voor wie zich nog afvraagt wat daar zo aantrekkelijk aan is, zet accountmanager Brechtje van Miert de 5 redenen om zaken te doen met Mogelijk nog eens op een rijtje.

1. De beste deal voor je klant

“Met de vernieuwde voorwaarden is onze Verhuurhypotheek de beste deal voor de professioneele vastgoedbelegger. De combinatie van de verlengde looptijd van 30 jaar en een aantrekkelijke vanaf-rente van 2,5% zorgt voor lage maandlasten. Gunstig voor de liquiditeit. Ook aan flexibiliteit geen gebrek bij Mogelijk; boetevrij aflossen tot 50% is geen probleem. En met de Ondernemershypotheek (peer-to-peer financiering) is optimaal maatwerk mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwbouwproject financieren via de Ondernemershypotheek en deze overzetten naar de voordeligere Verhuurhypotheek op het moment dat de woningen verhuurd zijn. Superhandig!”

2. Snel en betrouwbaar proces

“Snelheid is alles bij deals in vastgoed. Dus onze processen zijn razend snel. Wist je dat je voor een Verhuurhypotheek binnen 5 minuten na het invullen van de quickscan een voorlopige offerte kunt downloaden? En ook de aanvraag voor een Ondernemershypotheek wordt binnen 24 uur beantwoord. Speciaal voor onze intermediairs ontwikkelde ons team van programmeurs een portal waar jij alles voor je klant kunt regelen en inzien. Van aanvraag indienen en stukken uploaden tot het overzicht van de complete portefeuille van jouw klant. Snel, veilig en super betrouwbaar.”

3. Persoonlijk contact

“Het is fijn dat er zoveel digitaal kan, maar uiteindelijk gaat er niets boven menselijk contact. Als intermediair krijg je een vaste accountmanager die graag bij jou op de koffie komt. Even sparren over een aanvraag? Dat gaat zoveel prettiger als je elkaar kent. Geen gedoe, geen miscommunicatie. Jij hebt jouw eigen korte lijntje naar Mogelijk. De accountmanager zorgt dat je aanvraag goed en snel wordt opgepakt binnen het team.”

4. Alles onder 1 dak

“Mogelijk heeft alles in huis om vastgoedfinancieringen mogelijk te maken. De aanvraag, de waardebepaling, de offerte, het klantonderzoek, de hypotheekacceptatie en de administratie; alles gebeurt onder 1 dak en de lijntjes zijn kort. Zo zorgen wij voor een efficiënt proces. Heb je als intermediair een administratieve vraag? Dan loop ik bij mijn collega’s om de hoek naar binnen om dit meteen voor je op te lossen. ”

5. We zetten elke dag alles op alles om mensen blij te maken

“Waar jij blij van wordt, worden wij ook blij van; tevreden klanten die hun vastgoed gefinancierd weten te krijgen. Daar zetten we ons elke dag weer voor in. Als intermediair speel jij daarin een sleutelrol; jij bent immers de specialist op de financieringsbehoefte van de klant. Wij hebben de producten waarmee jouw klant zijn vastgoedambities kan waarmaken. En heeft een van onze directe klanten behoefte aan advies, bijvoorbeeld omdat hij een grote portefeuille heeft? Dan verwijzen we die graag door naar de intermediairs waar wij intensief mee samen werken. Zij blij, jij blij en dus wij blij!”