Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Financiering en herfinanciering van uw vastgoedportefeuille

Vastgoedportefeuille (her)financieren

Financieren jullie mijn object?

Uw vastgoedportefeuille laten (her-)financieren?

Ik wil overleggen
Hoeveel kan ik lenen?

 • Rente vanaf 5,60%

 • Aantrekkelijke voorwaarden

 • Aflossingsvrij tot 75%,
  aflostermijn: 30 jaar

 • Direct af te sluiten, met of zonder intermediair

Uw vastgoedportefeuille financiering
bij Mogelijk

Wilt u uw vastgoedportefeuille financieren of herfinancieren? En dat tegen aantrekkelijke voorwaarden om zo het hoogste rendement te halen? Of heeft u plannen om uw vastgoedportefeuille uit te breiden? U krijgt het voor elkaar met de Verhuurhypotheek van Mogelijk. Met deze vastgoedhypotheek weet u zeker dat u uw vastgoedportefeuille (her)financiert tegen aantrekkelijke condities. Zo kunt u uw verhuurde vastgoed financieren met een scherpe rente. Bovendien hanteren wij een aflostermijn van 30 jaar en is de lening tot 75% aflossingsvrij.

Vastgoedportefeuille (her)financieren

Financiering en herfinanciering van vastgoedportefeuilles voor professionele vastgoedbeleggers. 

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV 80%
 • Minimale eigen inbreng 20%
 • Looptijd: 3 - 30 jaar
 • Tot 75% aflossingsvrij
 • Aflostermijn 30 jaar
 • 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen
 • Taxatierapport noodzakelijk, bekijk taxateurs hier
 • Kosten: eenmalig 1% over de leensom, met een minimum bedrag van € 2.250,-. Via een tussenpersoon geldt er geen afsluitprovisie. Geen BTW van toepassing.

Doe de quickscan Verhuurhypotheek berekenen 

Hoe werkt het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille?

Het (her)financieren van uw complete vastgoedportefeuille is makkelijk geregeld. U kunt uw complete portefeuille aan ons voorleggen en wij gaan voor u na tegen welke condities wij de herfinanciering kunnen aanbieden. Wij leggen de focus op het vastgoed en de waarde ervan. Wij kunnen u heel snel laten weten of wij uw vastgoedportefeuille kunnen (her)financieren.

Uw vastgoedportefeuille (her)financieren om uit te breiden

Bent u in het bezit van een of meerdere woningen of appartementen voor de verhuur en zit er overwaarde op de financiering? Dan kunt u kapitaal vrijmaken door uw vastgoedportefeuille te herfinancieren. De overwaarde in uw portefeuille gebruikt u dan om te investeren in nieuwe beleggingspanden. U financiert het uitbreiden van uw vastgoedportefeuille eenvoudig met De Verhuurhypotheek van Mogelijk. Wilt u uw complete vastgoedportefeuille financieren of herfinancieren? Onze accountmanagers zitten klaar om u een passend voorstel te doen.

Het financieren van uw vastgoedportefeuille in 4 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via een quickscan op de website, . U ontvangt direct per mail een rente-indicatie.

Doe de quickscan

Op basis van de door u verstrekte informatie ontvangt u van ons een voorlopige offerte.

U kunt op elk gewenst moment de taxateur opdracht geven tot taxatie. Als wij het rapport in bezit hebben, ontvangt u de definitieve offerte.

Hebben wij de ondertekende offerte binnen, dan kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, uw financiering is een feit! Op naar de financiering van uw volgende beleggingspand!

Goed om te weten over het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille bij Mogelijk

Herfinanciering van uw vastgoedportefeuille

Sluit uw vastgoedportefeuille eenvoudig over bij Mogelijk. Of het nu is omdat uw huidige financiering binnenkort afloopt of omdat u op zoek bent naar betere voorwaarden, bij Mogelijk kunt u uw vastgoedportefeuille probleemloos herfinancieren. Ontdek de mogelijkheden met onze vrijblijvende quickscan en ontvang binnen 48 uur een indicatie van de haalbaarheid van de lening voor uw vastgoed. Houd er rekening mee dat voor het oversluiten van een zakelijk pand een taxatierapport vereist is.

Deels aflossingsvrije vastgoedportefeuille financiering

Bent u op zoek naar (her)financiering met een lage aflossingslast voor uw vastgoed? Mogelijk financiert alle soorten vastgoed met leningen vanaf € 50.000,-. De lening is voor 50% aflossingsvrij en wanneer u minder dan de helft van de waarde van uw pand bij Mogelijk financiert, is er helemaal geen aflossingsverplichting.

Vastgoedportefeuille financiering: rente berekenen

De hoogte van de rente voor uw financiering van de vastgoedportefeuille wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de gewenste Loan-to-Value (LTV) en de rentevastperiode. U kunt eenvoudig online de rente voor uw vastgoedportefeuille berekenen en zo inzicht krijgen in de indicatieve rente en de bijbehorende maandelijkse lasten. De rentevastperiode voor de financiering van uw vastgoedportefeuille kan worden gekozen voor 3, 5 of 7 jaar.

Werkkapitaal vrijmaken met (her)financiering van uw vastgoedportefeuille

Heeft u behoefte aan werkkapitaal voor uw bedrijf? Door middel van herfinanciering van uw vastgoedportefeuille kunt u middelen vrijmaken die u kunt investeren in uw bedrijf of kunt aanhouden voor extra financiële ruimte in uw zakelijke exploitatie. Het vrijmaken van werkkapitaal met uw vastgoed is vaak voordeliger dan een rekening-courant faciliteit bij de bank en heeft als bijkomend voordeel dat de looptijd vaststaat. U weet waar u aan toe bent. 

Veelgestelde vragen

Wanneer spreken we van een vastgoedportefeuille?

Iedere aanvraag van meer dan één pand (met woonbestemming, bestemd voor verhuur), beschouwen we als een portefeuille.

Hoe vraag ik (her)financiering aan voor een vastgoedportefeuille?

U kunt op twee manieren een aanvraag voor herfinanciering voor een vastgoedportefeuille bij Mogelijk doen.

 1. Direct via ons portefeuille-formulier. U kunt daar de kenmerken van meerdere panden invoeren en hoeft maar één keer uw eigen gegevens in te voeren.
 2. Via uw intermediair. Deze heeft toegang tot een portal voor intermediairs waar hij/zij eenvoudig portefeuilles kan invoeren.

Ieder object krijgt een aparte hypothecaire inschrijving. U ontvangt van Mogelijk ook per object een factuur voor de betaling van aflossing en rente.

Kan ik de overwaarde van het ene pand benutten voor financiering van een ander pand?

Mogelijk beoordeelt ieder pand op zijn eigen waarde. Ieder pand krijgt een eigen hypothecaire inschrijving. De voorwaarden - zoals maximale LTV  en rentepercentage - worden voor ieder pand afzonderlijk vastgesteld. Heeft u overwaarde op een pand, dan kunt u liquide middelen vrijmaken door de hypotheek op dat pand te verhogen en dit geld als eigen inbreng te benutten voor de hypotheek op een ander pand.

Waarom kan het interessant zijn mijn portefeuille te herfinancieren?

Wanneer er overwaarde in uw panden aanwezig is, kunt u deze door herfinanciering liquide maken en bijvoorbeeld gebruiken voor verbetering of uitbreiding van uw portefeuille. Ook kan het interessant zijn de voorwaarden van uw huidige financiering te vergelijken met die van de Verhuurhypotheek van Mogelijk. De lange looptijd en hoog aflossingsvrije gedeelte van onze Verhuurhypotheek in combinatie met de aantrekkelijke rente biedt u al snel voordelen ten opzichte van andere hypotheken.

Must read voor vastgoedbeleggers

Download onze Must read voor vastgoedbeleggers met ervaringen en tips van experts. Zij leggen uit hoe het puntenstelsel werkt, waarom het slim is om ‘placeholder’ te worden en hoe u geld kunt vrijmaken voor uw volgende beleggingen.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen