Een financiering voor uw bedrijfs-, horeca- of winkelpand

De Ondernemershypotheek

Heeft u als ondernemer een bedrijfspand op het oog en zoekt u op korte termijn een financiering? Dan bent u bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen aan het juiste adres. U kunt bij ons De Ondernemershypotheek afsluiten om uw zakelijke vastgoed te financieren. Denk aan een financiering voor uw bedrijfs-, kantoor-, horeca- of winkelpand. Mogelijk biedt De Ondernemershypotheek aan zowel ervaren als startende ondernemers.

Een zakelijk pand kopen met
De Ondernemershypotheek

De Ondernemershypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Dit geldt voor bedrijfspanden, winkels, kantoren, horecapanden, agrarische grond, project of transformatiepanden.

Doe de quickscanIk wil eerst meer weten

Ondernemershypotheek berekenen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
De voordelen van de zakelijke hypotheek bij Mogelijk

Mogelijk staat dicht bij u als ondernemer. Wij regelen een financiering met een minimum aan gedoe. Een quickscan geeft u al duidelijkheid over de mogelijkheden. Pas wanneer het vastgoed financierbaar blijkt, vragen we u om meer informatie. Wij vinden de waarde van het onderpand belangrijker dan uw jaarrekening. Daarnaast is de aflossing relatief gezien laag én u kunt altijd boetevrij aflossen.

Tussentijds extra boetevrij aflossen
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Looptijden van 3 maanden tot 20 jaar
Looptijden van 3 maanden tot 20 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair
Aantrekkelijke voorwaarden
Aantrekkelijke voorwaarden

De Ondernemershypotheek vraagt u aan bij Mogelijk

Bij Mogelijk zetten we elke dag alles op alles om onze klanten blij te maken. Alles binnen ons bedrijf is gericht op transparantie en gemak. Vastgoed zit in ons DNA. Wij financieren elk type zakelijk vastgoed; van grote stad tot kleine kern. Wij vinden dat iedere ondernemer een eerlijke kans verdient op een vastgoedfinanciering.

De voordelen van De Ondernemershypotheek

Wij vinden het onderpand belangrijker dan uw jaarrekening. Met De Ondernemershypotheek hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiering van uw bedrijfsonderkomen en kunt u zich volledig richten op het uitbouwen van uw onderneming. Dien in een minuut de quickscan en wij laten u weten welke leensom haalbaar is.

Zowel ervaren als startende ondernemers kunnen De Ondernemershypotheek afsluiten. Uw voordelen: 

  • Vrijheid van altijd boetevrij extra of geheel aflossen

  • Lage aflossing

  • Waarde van het onderpand belangrijker dan de jaarrekening

  • Ook nieuwbouw

Zakelijke Hypotheek
Zakelijke Hypotheek
De route naar een zakelijke hypotheek
  • Quickscan Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.
  • Uitsluitsel haalbaarheid U hoort of wij uw object kunnen financieren.
  • Persoonlijk gesprek en offerte We ontvangen u op kantoor, u krijgt de offerte die u indien gewenst direct kunt tekenen.
  • Publicatie financieringsaanvraag op website Mogelijk Elke dinsdag om 9.00 uur zitten investeerders klaar om uw pand te financieren.
  • Eén investeerder gaat u financieren De notaris maakt de stukken op, u krijgt een uitnodiging om de akte te tekenen.
  • Gefeliciteerd! De financiering is een feit. U kunt door met ondernemen!

Direct uw Ondernemershypotheek berekenen

Wilt u snel weten waar u aan toe bent? Vul online de quickscan in om binnen twee werkdagen van ons te horen welke leensom haalbaar is. Voor meer specifieke informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantmanagers.

Doe de quickscanIk wil eerst meer weten

Ondernemershypotheek berekenen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
Veelgestelde vragen
Wat is De Ondernemershypotheek?

Met De Ondernemershypotheek kunt u als ondernemer een lening voor een zakelijk pand afsluiten. Denk aan een bedrijfspand,  kantoorpand, maar ook een horecapand, winkelpand of nieuwbouw. De Ondernemershypotheek van Mogelijk is er voor zowel de startende als gevestigde ondernemer.

Welke objecten kan ik met De Ondernemershypotheek financieren?

De Ondernemershypotheek is bedoeld voor zakelijk vastgoed, zoals een winkel-, horeca- of bedrijfspand. Maar ook transformaties, projecten, nieuwbouw en agrarische grond kunt u financieren met De Ondernemershypotheek.

Hoe vraag ik De Ondernemershypotheek aan?

U kunt binnen één minuut De Ondernemershypotheek aanvragen door het invullen van onze quickscan. Dit is geheel vrijblijvend. Wij hebben hiervoor enkele gegevens van u en het bedrijfspand nodig. U hoort binnen twee werkdagen welke leensom haalbaar is.

Hoe sluit ik De Ondernemershypotheek af?

In zes stappen kunt u eenvoudig De Ondernemershypotheek aanvragen en afsluiten. Bekijk hier het stappenplan. Wilt u liever iemand spreken? Neem dan contact op met een van onze klantmanagers door te bellen naar 0346-250 171

Wat is de rente van De Ondernemershypotheek?

De rente is onder meer afhankelijk van de marktwaarde en de ligging van het door u gewenste object. Met behulp van de quickscan kunt u achterhalen welke leensom haalbaar is en krijgt u een rentevoorstel. U kunt gedurende de gehele looptijd tussentijds boetevrij aflossen.

Hoe lang moet ik al ondernemer zijn om De Ondernemershypotheek aan te kunnen vragen?

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen maken wij geen onderscheid tussen ervaren en startende ondernemers. Bij ons is de waarde van het pand belangrijker dan uw jaarrekening.

Ik word gevraagd mijn identiteit te verifiëren via een app, is dat veilig?

Mogelijk is wettelijk verplicht om uw identiteitsbewijs te vragen en te verifiëren. Daarvoor gebruiken we de software van Onfido. Daarin kunt u uw ID-bewijs uploaden. U wordt vervolgens gevraagd om een selfie te maken waarmee gecontroleerd kan worden of u daadwerkelijk degene bent die op het ID-bewijs staat. De gegevens komen op goed beveiligde servers in Nederland terecht en blijven niet langer bewaard dan noodzakelijk.

Ik ga (extra) aflossen en word gevraagd om een formulier Herkomst Vermogen in te vullen. Waarom is dat?

Als bemiddelaar voor hypothecaire leningen, is Mogelijk wettelijk verplicht om te controleren of de herkomst van het vermogen voor de aflossing afkomstig is van legitieme bronnen. Dat is bepaald in de WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). 

Ik wil een financiering afsluiten in mijn B.V., waarom moet ik een UBO-formulier invullen? Dat moet toch al bij de notaris?

Wettelijk is bepaald dat zowel financiers als de notaris moet achterhalen wie de uiteindelijke belanghebbende is van een financiering. Elke instelling moet dat zelf doen en dat is dus voor u inderdaad dubbel met hetgeen u bij de notaris moet invullen. 

10 tips voor ondernemers die een pand willen kopen

Bent u ondernemer en overweegt u een bedrijfspand aan te kopen? Hoe kunt u dat het best aanpakken? In deze Must read leest u ervaringen en tips van experts. Over bijvoorbeeld overwaarde liquide maken, over omzetgroei, eigen geld inbrengen en groeivermogen.

Downloaden

HomeOndernemershypotheek

Mogen we nog even je aandacht?

We willen je graag het volgende aanbieden: