Een stabiel rendement van 4,5% per jaar

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

Vanuit het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds worden diverse zakelijke panden van ondernemers gefinancierd. U ontvangt een geprognosticeerd rendement van 4,5% per jaar. Bent u op zoek naar diversiteit, spreiding, gemak, ontzorging én een stabiel rendement, dan is fondsbeleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds een interessante mogelijkheid voor u om uw vermogen te laten renderen. Zonder instapkosten!

Gezien de enthousiaste reacties en nog binnenkomende inschrijvingen voor ons eerste fonds, bieden we nog de mogelijkheid om in te stappen. Het plan is om half juni  de gelden te gaan oproepen.
Wilt u nog instappen, u bent van harte welkom.

Stabiel rendement met eerste recht van hypotheek

In het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds leggen beleggers geld in waarmee de zakelijke hypotheken van kredietwaardige ondernemers in Nederland worden gefinancierd. Het fonds financiert uitsluitend hoogwaardig, kwalitatief vastgoed en biedt een stabiel rendement met de zekerheid van het eerste recht van hypotheek. Beleggen in een hypothekenfonds is hét behoudende alternatief voor beleggen in een vastgoedfonds . Bekijk de uitleg in deze animatie. 

Brochure aanvragenAfspraak maken

Voordelen van fondsbeleggen bij Mogelijk

Met een belegging in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds kiest u voor gemak, stabiliteit en zekerheid. U zet uw belegging voor 3 jaar vast en heeft er geen omkijken meer naar. Uw naam staat in dit geval niet op de akte, maar het fonds heeft het recht op eerste hypotheek. Het fonds heeft een geprognosticeerd rendement van 4,5% per jaar. Uw rendement ontvangt u elke maand op uw rekening. Presteert het fonds boven verwachting, dan krijgt u aan het eind van de looptijd een extra winstuitkering.

4,5% geprognoticeerd rendement per jaar
4,5% geprognoticeerd rendement per jaar
Belegging voor 3 jaar vast
Belegging voor 3 jaar vast
1e recht op hypotheek op gehele portefeuille
1e recht op hypotheek op gehele portefeuille
Vastgoed als veilig onderpand
Vastgoed als veilig onderpand

Brochure aanvragen

Succesvol en veilig investeren in zakelijke hypotheken

Aanvragen

Aanmelden

De einddatum voor inschrijving voor het eerste fonds was gesteld op 25 mei. Op dit moment zijn wij bezig met het verwerken van alle inschrijvingen. Tot het moment dat alle inschrijvingen verwerkt zijn, is er nog ruimte in te stappen. Wilt u nog meedoen, neem dan telefonisch contact op, 0346 - 264 664. 
U kunt ook via de website direct uw inleg bepalen en uw aanmelding starten voor het fonds. Klik dan hieronder op de knop 'direct registreren'.

De inschrijving voor het volgende fonds zal na de zomer zijn.  Als u wilt, maken we een afspraak met u om het fonds nader toe te lichten en uw eventuele vragen te beantwoorden..

Direct registrerenAfspraak maken

Zo werkt fondsbeleggen bij Mogelijk

Beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds kan heel makkelijk. U registreert zich en geeft aan hoeveel u wilt inleggen. Beleggen kan vanaf € 100.000,-. U wordt vanaf dat moment onderdeel van een groep fondsbeleggers. U krijgt van de fondsmanager van Mogelijk een datum waarop u uw gelden kunt overboeken. Vanaf dat moment gaat u rendement ontvangen, dit is geprognosticeerd op 4,5% per jaar.

Uw rendement gaat direct na inleg renderen en wordt maandelijks uitgekeerd.
Antoinette Wagenbuur
Antoinette Wagenbuur
Succesmanager

Mogelijk maakt investeren veilig en makkelijk

Vindt u kapitaalbehoud en zekerheid belangrijker dan een maximaal rendement met te veel risico’s? Maar heeft u geen behoefte aan een één-op-één financiering met de dynamiek die daarbij komt kijken? Wilt u meer gemak, spreiding en diversiteit en zet u liever uw gelden gedurende drie jaar vast? Kies dan voor beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Beleggen kan vanaf € 100.000,- en u ontvangt een geprognosticeerd rendement van 4,5% per jaar. Wilt u weten hoe het fonds tot stand is gekomen, wat de voorwaarden zijn en wat de structuur is van het fonds? Bekijk hieronder de kennissessie.

Bekijk de kennissessie
Bekijk de kennissessie
De route naar een stabiel rendement
  • Inleg aangeven U geeft aan welk bedrag u wilt inleggen  (vanaf € 100.000,-).
  • Identificatie Wij vragen u om identificatie binnen een beveiligde omgeving.
  • Controle en acceptatie Wanneer uw gegevens zijn gecontroleerd en akkoord bevonden, krijgt u bericht dat u onderdeel bent van de groep fondsbeleggers.
  • Planning U krijgt een mail van ons met informatie over wanneer u uw inleg kunt overboeken.
  • Gelden storten U stort uw inleg op de fondsrekening.
  • Rendement ontvangen Vanaf het moment dat uw inleg op de fondsrekening binnen is gaat uw geld direct renderen. U ontvangt maandelijks uw rendement op uw rekening.
Fondsbeleggen via Mogelijk is bij uitstek geschikt voor behoudende beleggers die hun geld voor langere tijd tegen een aantrekkelijk rendement willen wegzetten. Mogelijk ontzorgt maximaal; na het storten van uw inleg heeft u er geen omkijken meer naar. Wij beoordelen de hypotheekaanvragen namens het fonds en zorgen dat u per maand uw rendement ontvangt.
Dirk Jan van der Hoeden
Dirk Jan van der Hoeden
Directeur en fondsmanager
Wat maakt dit fonds anders dan een vastgoedfonds?

Het fonds biedt een lager rendement dan een gemiddeld vastgoedfonds maar naar verwachting wel meer stabiliteit en zekerheid over het verwachte rendement. Dat komt omdat het fonds geen vastgoed bezit maar enkel gevuld is met zakelijke hypotheken. Het rendement van het fonds is hierdoor niet (mede) afhankelijk van de waardestijging van het onderliggende vastgoed. Dat maakt beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds een stabiele manier van fondsbeleggen.

Wat is de structuur van het fonds?

Het fonds is gestructureerd als een fonds voor Gemene Rekening (FGR). Mogelijk Fondsenbeheer B.V. treedt op als ‘beheerder’ van het fonds. Stichting Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is de ‘bewaarder’ van het fonds. Het fondsmanagement valt onder de verantwoordelijkheid van fondsmanager Dirk Jan van der Hoeden, met ondersteuning van accountant Grant Thornton en met Van Doorne advocaten als fiscaal en juridisch adviseur.

Ook een optie: één-op-één financieren

Bent u een actieve investeerder die graag zelf aan het roer staat en zelf de investeringsaanbieding wil kiezen die bij u past? Of vindt u het belangrijk dat u uw geld ieder moment weer liquide kunt maken? Dan is de één-op-één financiering van De Ondernemershypotheek een goede optie voor u. Met 5,25% - 6% rendement per jaar en investeringen vanaf € 50,000,-.

Meer over één-op-één financieren

Brochure aanvragen

Succesvol en veilig investeren in zakelijke hypotheken

Aanvragen

Aanmelden

De einddatum voor inschrijving voor het eerste fonds was gesteld op 25 mei. Op dit moment zijn wij bezig met het verwerken van alle inschrijvingen. Tot het moment dat alle inschrijvingen verwerkt zijn, is er nog ruimte in te stappen. Wilt u nog meedoen, neem dan telefonisch contact op, 0346 - 264 664. 
U kunt ook via de website direct uw inleg bepalen en uw aanmelding starten voor het fonds. Klik dan hieronder op de knop 'direct registreren'.

De inschrijving voor het volgende fonds zal na de zomer zijn.  Als u wilt, maken we een afspraak met u om het fonds nader toe te lichten en uw eventuele vragen te beantwoorden..

Direct registrerenAfspraak maken

Veelgestelde vragen
Wat is het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds?

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds biedt beleggers de mogelijkheid om vanaf € 100.000,- te participeren in een fonds met zakelijke hypotheken. Deze zakelijke hypotheken worden verstrekt aan kredietwaardige ondernemers in Nederland. Het fonds financiert uitsluitend hoogwaardig, kwalitatief vastgoed en biedt een stabiel geprognoticeerd rendement van 4,5% per jaar. Vanuit het fonds worden objecten tot 65% van de waarde (LTV) gefinancierd. Presteert het fonds goed, dan kunnen de participanten een extra slotdividend ontvangen aan het eind van het jaar. Op de gefinancierde panden  rust het eerste recht van hypotheek en Mogelijk sluit voor alle gefinancierde objecten een secundaire opstalverzekering af. Dit biedt u als investeerder extra zekerheden.

Wat is het fondsrendement?

Het geprognoticeerde rendement bedraagt 4,5% per jaar. Voor drie jaar vast. Omdat debiteuren niet eerder geheel of gedeeltelijk mogen aflossen, zullen geen gaten in uw rendement ontstaan. Vanaf de dag dat u inlegt, ontvangt u iedere maand uw rendement op uw rekening. Presteert het fonds erg goed, dan volgt een extra winstuitkering na afloop van het jaar.

Wat is de minimale inleg?

De minimale inleg is bij aanvang van het fonds € 100.000,- en uw belegging staat voor drie jaar vast.

Wat voor panden worden gefinancierd door het fonds?

Het fonds financiert hoogwaardig zakelijk vastgoed, met name kantoren en bedrijfspanden. Winkels en supermarkten, horeca, gemengd gebruik, transformatie en projectfinanciering met hogere leensommen (richtlijn vanaf € 500.000,-). De maximale LTV is 65%. Een ondernemer brengt dus minimaal 35% eigen middelen in.

Wat voor ondernemers worden gefinancierd door het fonds?

Ondernemers die in aanmerking komen voor financiering door het fonds, dienen aan een aantal strikte voorwaarden te voldoen. Er is voor hen in het fonds minder flexibiliteit dan bij de één-op-één financiering en boetevrije extra aflossingen zijn niet mogelijk. Eventuele aflossingen door verkoop van een pand, zullen door het fonds worden geherinvesteerd in nieuwe leningen. Dit geeft de fondsbelegger meer stabiliteit in het rendement.

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan fondsbeleggen bij Mogelijk?

Bij de introductie van dit fonds wordt geen instapvergoeding voor beleggers in rekening gebracht.
De fondsbeheerder (Mogelijk Fondsenbeheer B.V.) brengt 0,25% in rekening bij de belegger als beheervergoeding.Dit percentage is reeds verrekend in het geprognosticeerd rendement van 4,5% per jaar. Alle verdere operationele kosten worden gedragen door de beheerder en komen niet additioneel ten laste van het fonds.

Wat maakt investeren in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds anders dan beleggen in een vastgoedfonds?

Een vastgoedfonds bezit vastgoed. In de rendementsberekening van een vastgoedfonds zit ook de beoogde waardevermeerdering van het vastgoed. Die waardestijging is onzeker. Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is anders. Het fonds biedt een lager rendement dan een gemiddeld vastgoedfonds maar naar verwachting wel meer stabiliteit en zekerheid over het verwachte rendement. Dat komt omdat het fonds geen vastgoed bezit maar enkel gevuld is met zakelijke hypotheken. Het rendement van het fonds is hierdoor niet (mede) afhankelijk van de waardestijging van het onderliggende vastgoed. Dat maakt beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds een stabiele manier van fondsbeleggen.

Kent Mogelijk nog andere investeringsmogelijkheden?

Bij Mogelijk kunt u op twee manieren investeren in vastgoedfinancieringen. Naast investeren via het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds kunt u ook kiezen voor één-op-één financiering van ondernemershypotheken. Deze vorm is geschikt voor de meer actieve investeerder die graag zelf zijn of haar investeringsaanbieding uitkiest en/of wie zijn/haar geld snel weer liquide wil kunnen maken. Met 5,25% - 6% rendement per jaar en investeringen vanaf € 50,000,-.

HomeInvesterenFondsbeleggen

Mogen we nog even uw aandacht?

We willen u graag het volgende aanbieden: