Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Zakendoen met Mogelijk was een grote verademing"

Meestergoudsmit Theo Lucas had juwelierswinkels in verschillende plaatsen, tot hij in 2008 een bewuste keuze maakte om uitsluitend online te verkopen. Vooral om bezig te blijven, zegt hij. “Ik doe veel leuke dingen. Ik ben boven de zeventig maar wil niet buiten de maatschappij staan. Ik ben juwelier in hart en nieren en mijn webwinkel loopt goed. Daarnaast zit ik in onroerend goed; daar beleef ik veel plezier aan.”

In 1994 startte Lucas Juwelier, als van de eerste juweliers met een eigen website. “In het begin was er nog weinig te beleven op het internet, maar uiteindelijk bleek de combinatie van een webwinkel en een fysieke winkel een hele mooie. Ik heb heel veel sieraden van hoog niveau gemaakt en vanuit de hele wereld werden er bestellingen geplaatst. Toen mijn pensioen eraan kwam, wilde ik het wat rustiger aan doen. Ik verkoop nog steeds veel mooie losse diamanten en maak kindersieraden die met ontzettend veel dank en liefde worden afgenomen. Maar ik heb nu ook tijd voor mijn tweede passie.”

Winkelpanden op A-locatie

Door vererving kwam Theo Lucas in het bezit van vastgoed. “Op zoek naar herinvestering kwam ik onlangs een heel mooi object tegen. Ik was op slag verliefd, het was precies wat ik zocht: twee mooie winkelpanden op een A-locatie in Goes met zicht op het stadhuis, fantastisch. En de mogelijkheid om er zeven appartementen boven te bouwen, dat vind ik het leukste om te doen. Mijn basisopleiding is architectuur en ik kom uit een grote bouwfamilie, dus dat zit toch een beetje in mijn genen.”

Vriendelijk, toegankelijk en respectvol

Financieel gezien was dit een mooie kans. Theo ging op zoek naar financiering, maar gezien zijn leeftijd werd hem aangeraden te stoppen met werken en zijn geld op te maken. “Ik wil helemaal niet stoppen met werken want ik heb er gewoon plezier in en dus zocht verder. Iemand raadde mij aan om te kijken bij Mogelijk. Het was een verademing. De website en het kantoor in Breukelen zien er keurig verzorgd uit, dat geeft direct vertrouwen. Vriendelijk, toegankelijk en de manier waarop ze met mij omgingen, met respect, was geweldig. Het traject is inmiddels afgerond, het object waarop ik mijn zinnen had gezet is aangeschaft. Over de manier waarop Mogelijk gewerkt heeft, ben ik in alle opzichten heel enthousiast. Ik kan gewoon geen minpunten opnoemen, het hele traject verliep erg soepel.”

"Over Mogelijk ben ik in alle opzichten heel enthousiast."