Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Zakelijk vastgoed? Mogelijk Vastgoedfinancieringen financiert het

Rozalinda van Leeuwen, accountmanager Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Steeds meer ondernemers worden door hun financieel adviseur naar ons doorverwezen. Dat vinden wij fantastisch. Dat smaakt naar meer, want samen kunnen we dan ondernemers helpen bij het realiseren van hun ambities”, aldus accountmanager Rozalinda van Leeuwen van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Uit onderzoek blijkt dat bankiers, accountants en adviseurs een drietal zaken benoemen die ondernemers belangrijk vinden als het gaat om een financiering:  een grote slagingskans, een snel proces en flexibiliteit. En die eisen sluiten haarfijn aan op hetgeen Mogelijk Vastgoedfinancieringen biedt. Rozalinda: “Degenen die ons kennen weten: als het zakelijk vastgoed is, dan kan Mogelijk het financieren. Bij ons hebben ondernemers een grote slagingskans en een snel proces. Daarnaast is de financiering flexibel; extra boetevrij aflossen kan bij ons bijvoorbeeld gewoon.”

Een zakelijke hypotheek binnen 7 dagen

“Laatst hadden we een ondernemer die donderdagochtend belde, hij reageerde op een radiospot van Mogelijk. ’s Middags kon hij bij ons terecht voor een afspraak. Een dag later tekende hij de offerte en vijf dagen later hadden wij een investeerder gevonden die zijn pand wilde financieren. Het model van Mogelijk is gebaseerd op bankvrij vastgoed financieren. Een ondernemer dient zijn aanvraag bij ons in, dat kan heel eenvoudig via een quickscan op de website. Daarna kan het snel gaan. Aanvragen vertalen wij naar financieringsaanbiedingen voor investeerders. Investeerders uit ons netwerk kunnen aanbiedingen via onze website claimen. Er is altijd één investeerder op één hypotheekakte. Ondernemers zijn keer op keer positief verrast dat het zo snel lukt. Dat is natuurlijk super. Wij gunnen het elke ondernemer dat hij of zij zijn of haar dromen kan realiseren.

Dus beste financieel adviseur, kent u het concept van Mogelijk Vastgoedfinancieringen nog niet? Maar gunt u ondernemers die een zakelijke hypotheek zoeken een grote slagingskans, een snel proces en flexibiliteit? Neem dan gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking, de koffie staat in Breukelen voor u klaar!” afspraak maken