Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Steeds meer beleggers vinden de weg naar het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

"De behoefte aan een alternatief voor vastgoedbeleggingen is nog altijd groeiende. Dat wij in twee jaar tijd inmiddels het negende Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds succesvol kunnen vullen, onderstreept dat", vertelt Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans. "Bewegingen in de vastgoedmarkt en fiscale aanpassingen hebben ervoor gezorgd dat een deel van de vastgoedbeleggers zoekt naar aantrekkelijke alternatieven. Zij vinden dat alternatief in grote mate in beleggingen in zakelijke hypotheken, waarbij het rendement interessant is, en niet afhankelijk van waardeveranderingen van het onderliggende object."

Zorgvuldig geselecteerd zakelijk vastgoed

"Een mix van zorgvuldig geselecteerd en streng beoordeeld zakelijk vastgoed, komt bij elkaar in een zeer evenwichtig hypothekenfonds", legt Miranda uit. "De hypotheken die wij in een fonds verzamelen, rusten altijd op zakelijk vastgoed. De objecten variëren in soorten en maten en staan in heel Nederland, dit keer aangevuld met een enkel pand in België, op Bonaire of Curaçao voor nóg meer spreiding. Het rendement prognosticeren we op 6,25% dus dat levert gedurende vijf jaar een mooi stabiel rendement op, maandelijks uit te keren."

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds 9

  • Geprognosticeerd rendement van 6,25% 
  • Investeren vanaf € 100.000,- 
  • Looptijd van vijf jaar 
  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd 
  • Diversiteit en spreiding over verschillende vastgoedobjecten 
  • Het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille

U kunt nog meedoen!

U heeft nog tot 3 mei om mee te doen met fonds 9. Direct inleggen kan via de website of via uw eigen mijn.mogelijk.nl omgeving. Wilt u nog even overleggen, neem gerust contact met ons op via 0346 – 264 664 of mail naar fondsbeleggen@mogelijk.nl. Wilt u als (potentiële) belegger meer weten over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds? Wij nodigen u van harte uit om naar onze kennissessie te komen. Of kijk onze Webinar hier terug.

Meer weten? Kom naar de kennissessie in Breukelen

Voor een uitgebreide kennismaking met ons team en het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds kunt u deelnemen aan onze kennissessie op 25 april. Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor in Breukelen. Liever een persoonlijke afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Wij lichten het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds graag toe en beantwoorden al uw vragen.

Kennissessie op 25 april

15.45 tot 16.00 uur - inloop
16.00 tot 17.15 uur - presentatie en vragen
17.15 tot 18.30 uur - borrel

Locatie: Mogelijk Vastgoedfinancieringen, Amerlandseweg 2, Breukelen
Aanmelden kennissessie