Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Rendement maken zonder al te veel inspanningen

“De afgelopen jaren hebben onze bedrijven zodanig gedraaid dat we kapitaal hebben weten op te bouwen. Op zoek naar mogelijkheden het geld te laten renderen, kwam ik bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen terecht. Investeren bij Mogelijk betekent voor mij dat ik een mooi rendement maak, zonder dat ik er veel werk aan heb”, vertelt Jacco Fierloos, hij is investeerder bij Mogelijk.

“Ik kwam erachter dat ik af en toe geld over had. Mijn financieel adviseur raadde mij aan om eens een kijkje te nemen bij Mogelijk. Na een gesprek in Breukelen was ik direct geïnteresseerd. Kijk, ik doe mijn werk graag, maar wil het in vijf dagen doen. De avonden en weekenden houd ik vrij voor andere dingen; dat vind ik (ook) belangrijk. Ik was op zoek naar een manier om mijn geld op een veilige manier te laten renderen zonder veel werk. Precies dat is wat Mogelijk biedt.

De alternatieven om geld te laten renderen zijn beleggen in aandelen of zelf vastgoed aanschaffen. Ik heb helemaal niets met aandelen, die wereld staat ver van mij af. Ik heb wel onroerend goed aangeschaft, maar daar heb ik ook wel wat sores van. Het vinden van goede huurders en zorgen dat de staat van onderhoud in orde is, levert toch werk op. Bij Mogelijk investeer ik zonder dat ik er omkijken naar heb. Dat vind ik in deze fase van mijn leven helemaal prima”, vervolgt Jacco.

Zelf aan het roer

Jacco heeft met zijn compagnon een bedrijf dat gespecialiseerd is in natuursteen en tegels voor de bouw. “Ooit ben ik na mijn studie bij een bedrijf in natuursteen gaan werken en sindsdien ben ik besmet. Natuursteen is een uniek en prachtig product. Bijna twintig jaar geleden startte ik met mijn eigen bedrijf. We zijn gespecialiseerd in vloeren, trappen en wanden. Naast natuursteen werken we ook met keramiek. Ik ben heel trots op de mooie projecten waar we bij betrokken zijn geweest, zoals het internationaal gerechtshof in Den Haag en het Anne Frank Huis in Amsterdam. Ik vind het fantastisch om samen te werken in het team en ik houd van het ondernemerschap. Ik vind het fijn om zelf aan de knoppen te kunnen draaien en de verantwoordelijkheid te hebben over de keuzes die ik maak.”

Gestructureerde aanpak

“Het ondernemerschap is ook duidelijk voelbaar bij Mogelijk. De aanpak bij Mogelijk is heel gestructureerd, dat vind ik prettig. Ik heb nu een paar objecten gefinancierd en ik ben zeer tevreden. Als ik bel met een vraag, dan krijg ik altijd iemand aan de lijn met verstand van zaken. Ik heb het gevoel dat de persoon aan de telefoon mij kent. Hoewel dat natuurlijk niet per se zo is, voelt het wel zo. De menselijke maat bij Mogelijk ervaar ik als weldadig. Bovendien vind ik het risico dat ik loop heel overzichtelijk. Ik financier de zakelijke hypotheek van een ondernemer, het vastgoed dient als onderpand voor mijn investering en de bijbehorende hypotheekakte staat op mijn naam. Elke maand ontvang ik rente op mijn rekening, dat loopt strak en efficiënt. Ik voel mij comfortabel bij het model van Mogelijk, het past bij mij”, besluit Jacco.