Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Race tegen de klok om financiering rond te krijgen was uniek staaltje samenwerking"

Ondernemer Hans Sturing zocht voor het woon-winkelpand dat hij van zijn vader wilde overnemen een financiering. “De verhoging van de overdrachtsbelasting hing ons boven het hoofd, waardoor we behoorlijk wat haast hadden. Gelukkig kon Mogelijk snel schakelen.”

Woon-winkelpand van vader op zoon

In het pand aan de Hoofdstraat in het centrum van Ter Apel exploiteert Hans Sturing zijn kantoorboekhandel The Read Shop. Behalve voor boeken, tijdschriften en cadeauartikelen kunnen klanten in de winkel terecht bij servicepunten van Post NL, ING en Geldmaat. “Een paar jaar geleden heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen”, aldus Hans. “Het woon-winkelpand stond nog op naam van mijn vader. We besloten medio november dat het voor 1 januari 2021 mijn eigendom zou worden en vroegen adviseur Erik Meijer van EM bedrijfsfinancieringen om het te regelen. Met de kennis van de verschillende financieringspartijen adviseerde Erik Mogelijk. Zij schakelden inderdaad snel mee, waardoor de zeer strakke deadline gehaald kon worden.”

Dankbaar voor het vertrouwen

“De communicatie verliep vlot. Het pand kwam op de website van Mogelijk en investeerders konden er opties op nemen, dat werkt fantastisch. Het was een makkelijk, snel proces en de samenwerking verliep prima. Gelukkig hebben we via Mogelijk op tijd een investeerder gevonden. Ik ben de investeerder dankbaar voor het vertrouwen. Door een optie te nemen, wordt eigenlijk een soort waardering uitgesproken. Ik ben oprecht blij en vind dat Mogelijk het op een keurige en verantwoorde manier heeft gedaan.”

De beste match tegen de meest gunstige voorwaarden

Erik Meijer heeft twintig jaar bancaire ervaring op het gebied van bedrijfsfinancieringen en startte drie jaar geleden zijn eigen onderneming: EM Bedrijfsfinancieringen. Met zijn expertise begeleidt hij ondernemers in Drenthe en Noordoost-Groningen. “Ik vind het belangrijk om voor mijn klanten de beste match te vinden tegen de meest gunstige voorwaarden. Eind 2020 heb ik meerdere financieringsaanvragen kunnen onderbrengen bij Mogelijk. Als je regelmatig samenwerkt met een partij bouw je een band op.”

Aanbieding binnen half uur geclaimd

“Het prettige bij Mogelijk is het persoonlijke contact, de professionaliteit en het feit dat ze zo snel kunnen schakelen. Ze hebben een goed investeringsplatform waardoor de aangeboden objecten vrij snel gefinancierd worden. Het pand van Sturing werd door Mogelijk op de site geplaatst en binnen een half uur werd het door een investeerder geclaimd. In drie weken tijd, van begin aanvraag tot en met het passeren bij de notaris, was het voor elkaar. Deze race tegen de klok was een uniek staaltje samenwerking van alle betrokkenen.”