Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Ook complexe objecten gefinancierd bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen

“Afgelopen week bezocht ik ondernemer Gerhard van Galen en zijn compagnon Friso Verhoeve. Onlangs sloten zij een zakelijke hypotheek bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Wat fijn dat wij voor dit bijzondere vastgoed, de golfbaan in Weesp, een financier wisten te vinden. Nu kunnen zij doorpakken met zijn plannen”, aldus Rozalinda van Leeuwen, accountmanager bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

“Het is echt mooi om te zien hoe we met Mogelijk Vastgoedfinancieringen zowel investeerders als ondernemers blij kunnen maken.” Bij Mogelijk financiert één investeerder het zakelijk vastgoed van een ondernemer. Peer-to-peer financiering dus. De ondernemers werden in dit specifieke geval geadviseerd door Hans Horstink, adviseur binnen Credion. Al met al is dit een heel mooi voorbeeld van maatwerkfinanciering waarbij wij ons in het vastgoed, het bestemmingsplan en het bijbehorende erfpachtcontract hebben verdiept.

Uniek

Bij Mogelijk financiert één investeerder het zakelijk vastgoed van een ondernemerRozalinda: “Wij zijn blij met deze mooie samenwerking en dat het is gelukt om deze ondernemer verder te helpen. Overigens: dit is echt een prachtige golfbaan en wat ligt de grasmat er goed bij! Het is zeker de moeite waard om hier te komen golfen. Kijk maar eens op golfweesp.nl Wij wensen Gerhard van Galen en Friso Verhoeve veel succes met zijn plannen. Schroom niet om contact met ons op te nemen bij wat complexere objecten. Wij denken graag met u mee!”