Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk voor jonge vastgoedinvesteerder de aantrekkelijkste optie

Dat Roan Michielsen zijn bedrijfsvermogen investeert in vastgoed, is heel bijzonder. Hij is namelijk 21 jaar, studeert Rechtsgeleerdheid en runt daarnaast een bedrijf dat consumentengoederen importeert uit China en Europa. Het feit dat zijn bedrijf nog maar een jaar bestaat, zat hem in de weg bij het vinden van een passende financiering. “Totdat ik via via hoorde van Mogelijk. Op hun website heb ik alles uitgezocht en bleek Mogelijk voor mij de aantrekkelijkste optie”, vertelt Roan.

Vastgoedinvesteerder Roan heeft veel tijd in zijn bedrijf gestoken en het loopt goed. “Het is een model waarin op dit moment heel veel groei zit omdat mensen steeds meer online kopen. Ik importeer een heel breed assortiment, van speelgoed tot persoonlijke verzorgingsartikelen, dat ik via Bol.com verkoop. Omdat de omzet zo gegroeid is, heb ik de mogelijkheid om in vastgoed te investeren. Vorig jaar heb ik mijn eerste pand kunnen aankopen en de financiering heb ik bij Mogelijk ondergebracht. Het gaat om een maisonnette die ik voor de langere termijn verhuur.”

Specifieke situatie: vastgoedinvesteerder zonder jaarcijfers

“Omdat mijn bedrijf nog maar kort bestaat, kostte het wat moeite om de juiste financiering te vinden”, zegt Roan. “Totdat ik erachter kwam dat Mogelijk zakelijke financieringen tegen een wat hogere rente bij investeerders kan onderbrengen. Tegen iets andere voorwaarden kon de financiering via Mogelijk wél rondkomen. Bij Mogelijk gaat het echt om je specifieke situatie; hoe het bedrijf ervoor staat en hoe de cijfers er tot nu toe uitzien. Er wordt vooral gekeken naar het vastgoed, dat is de belangrijkste factor. Dat vormt het onderpand voor de financiering. Het feit dat het bedrijf nog maar een jaar bestaat, was geen dealbreaker. Niet voor Mogelijk en niet voor de investeerder.”

Duidelijk en snel traject belangrijk in de vastgoedmarkt

“Iemand van Mogelijk heeft mij heel goed persoonlijk te woord gestaan en op het kantoor van Mogelijk werd alles uitgelegd. Het was een duidelijk traject, ik moest de juiste stukken aanleveren en kreeg steeds vanzelf te horen wat de volgende stap is. Er werd mij een aantrekkelijke optie geboden, veel sneller dan ik had verwacht. Mijn ervaringen met Mogelijk zijn heel positief. Door hard te werken en veel tijd aan mijn bedrijf te besteden hoop ik dit jaar op een totaal van vijf panden te komen, daarvoor zal ik Mogelijk weer weten te vinden.”

Mogelijkheden voor vastgoedinvesteerders door heel Nederland

Met de zakelijke hypotheek en Verhuurhypotheek financieren wij zakelijk onroerend goed door heel Nederland, van grote stad tot klein dorp. Een vastgoedinvesteerder is op zoek naar een geschikte financiering om verschillende soorten vastgoed aan te kopen, van commercieel vastgoed bedoeld als beleggingspanden tot zakelijke panden die bestemd zijn als bedrijfsruimten. Mogelijk biedt een geschikte partner voor een vastgoedinvesteerder. Met scherpe voorwaarden, zoals de rente, aflossingsvrije deel van de hypotheek en Loan To Value van 80% kun je echt het verschil maken in deze vastgoedmarkt. De lage eigen inbreng en scherpe maandelijkse lasten zorgen ervoor dat een vastgoedinvesteerder kan ondernemen met maximale flexibiliteit.

"Het feit dat mijn bedrijf nog maar een jaar bestaat was geen dealbreaker."