Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk tekent Code-V: “Gelijke kansen voor alle ondernemers vinden wij logisch”

“Bij Mogelijk vinden we dat alle ondernemers gelijke kansen moeten hebben op het verkrijgen van een vastgoedfinanciering. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam, een mannelijke of vrouwelijke ondernemer; wij staan klaar voor het financieren van vastgoed en dragen op deze manier bij aan het realiseren van ondernemersdromen. Met het onderschrijven van Code-V willen we bijdragen aan het verder verlagen van drempels als het gaat om de route van het verkrijgen van een financiering”, stelt Sabine Loozen, zij is Manager Legal & Compliance en vaandeldrager Code-V namens Mogelijk.

Code-V wil de toegang tot financiering voor vrouwelijke ondernemers in Nederland verbeteren. Door de ongelijkheid aan te pakken, streeft het initiatief naar gelijke kansen voor iedereen. Het uiteindelijke doel is het creëren van een diverser en inclusiever zakelijk ecosysteem dat innovatie stimuleert en de arbeidsparticipatie van vrouwen verhoogt. Code-V is in december 2023 gestart en inmiddels door 74 prominente publieke en private organisaties ondertekend.

Nieuwsgierig naar elke ondernemer

“Bij Mogelijk financieren wij vastgoed van ondernemers, daarbij denken wij altijd in oplossingen. Of we nu te maken hebben met een starter of iemand die al jaren onderneemt; wij vinden dat elke ondernemer dezelfde kansen verdient op het verkrijgen van een financiering. Wij kijken naar wat wél kan en zijn nieuwsgierig naar de dromen en toekomstplannen van de ondernemer, wie dat ook is. Eerlijk gezegd waren we bij Mogelijk best verrast dat wetenschappelijk onderzoek aantoont dat vrouwen meer en andere drempels ervaren bij het verkrijgen van kapitaal, of een zakelijke financiering dan mannen. Wij vinden het essentieel om hiernaar te kijken, wij zijn benieuwd hoe bijvoorbeeld onze klantreis ervaren wordt door vrouwen en wat we hierin zouden kunnen verbeteren.”

De route naar een vastgoedfinanciering soepel laten verlopen

“Ik denk dat alleen al het feit dat we Code-V onderschrijven bijdraagt aan een stuk interne bewustwording dat de route van de ene ondernemer heel anders ervaren kan worden dan de andere. En dat vrouwelijke ondernemers bij het ondernemen drempels ervaren. Daar willen we vanuit Mogelijk veel meer van weten. We gaan natuurlijk deelnemen aan werkgroepen die Code-V organiseert, meer kennis opdoen en we zullen ook actief vrouwelijke ondernemers gaan vragen of zij tips hebben. Alles met als doel om de weg naar een vastgoedfinanciering zo soepel mogelijk te laten verlopen.”

Dien uw aanvraag in en ontdek welke leensom haalbaar is

Of u nu een starter bent, een gevestigde ondernemer, een dame of een heer; u bent bij Mogelijk van harte welkom. U kunt bij Mogelijk terecht voor het financieren of herfinancieren van uw zakelijk vastgoed. Doe de quickscan en ontdek snel welke leensom haalbaar is. Lenen kan al vanaf € 50.000,-.