Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Leegstaande winkels interessant voor vastgoedbeleggers

We kopen, mede door de coronapandemie, allemaal meer online. Bekende webwinkels als Coolblue en Bol.com worden steeds populairder. Het gevolg hiervan is dat het minder druk wordt in de winkels. Veel winkelpanden komen hierdoor leeg te staan. Vastgoed dat zeer interessant is voor vastgoedbeleggers.

Volgens retailadviseur van Locatus, Gert-Jan Slob, en projectontwikkelaar en voormalig vastgoedman van het jaar Maarten de Gruyter zijn deze leegstaande winkelpanden uitermate interessant voor vastgoedbeleggers.  Zij vertellen hierover in de podcast Vastgoed Gezocht.

Wel zijn de heren erg kritisch op hoe de verschillende gemeenten de lege winkelstand aanpakken. Volgens hen zouden de gemeenten een duidelijkere visie en een harde regie moeten hebben. Hier ontbreekt het te vaak aan waardoor de winkelpanden voor lange tijd leegstaan. Het zoeken van de juiste kanalen om te komen tot vergunningen om een pand te transformeren, is cruciaal.

Financiering van aankoop vastgoed en transformatie

Als het fundament is gelegd en de vergunningen rondzijn, is het tijd voor de volgende stap: het financieren van de aankoop en transformatie. “Bij Mogelijk kunt u vertrouwen op vakkundige kennis van projectontwikkeling. Wij financieren regelmatig transformaties waarbij bijvoorbeeld een winkelpand wordt omgebouwd naar appartementen voor de verhuur. De vastgoedspecialisten van Mogelijk die projecten beoordelen, herkennen en erkennen de kansen in vastgoed. Zij hebben allen ieder meer dan 20 jaar ervaring in vastgoedontwikkeling. Bovendien is een van de oprichters van Mogelijk projectontwikkelaar. Hij kent de kansen, risico’s en alles met betrekking tot bijvoorbeeld vergunningen, bestemmingsplannen en koop-aanneemovereenkomsten als geen ander”, aldus accountmanager Rozalinda van Leeuwen.

Wilt u meer weten en bent u benieuwd of wij u kunnen financieren? Doe dan de quickscan op onze website en onze vastgoedspecialisten nemen contact met u op om de details van uw wensen met u door te nemen.

Doe de quickscan