Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Klaar voor hét vastgoedevenement van het jaar

Eventmanager Anouk Gentis is er helemaal klaar voor: de PROVADA, hét vastgoedevenement van het jaar. “De laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ en dan gaan we er weer een succes van maken”, vertelt ze, “het beloven drie fantastische dagen te worden”.

Na het succesvolle debuut van vorig jaar was het niet de vraag óf Mogelijk opnieuw op de PROVADA zou staan, maar hoe er opnieuw een aantrekkelijk en informatief programma kon worden neergezet. Met die taak ging Anouk aan de slag. “Het is een flinke klus, maar gelukkig sta ik er niet alleen voor. Bij Mogelijk werken we ook hier echt als een team aan”, aldus Anouk. “En er staat echt een interessant programma.”

Publiekstrekkers

Net als vorig jaar komt BNR Nieuwsradio live opnames maken voor het programma ‘Vastgoed Gezocht’ vanaf de stand van Mogelijk. "Dat gebeurt direct op dinsdag”, vertelt Anouk. “Om 11.00 uur, dus dat is een heel mooie start van de beurs.” Ook op donderdag staat er iets bijzonders op het programma. “Eigenlijk twee dingen.”, corrigeert Anouk. “Op donderdag geeft Mogelijk een presentatie aan studenten in een van de grote zalen en op onze eigen stand houden we een studentenquiz. Maar het hoogtepunt van die dag is toch wel André Kuipers. Hij geeft om 10.30 uur een presentatie over innovatie en duurzaamheid en hoe we dat in vastgoed kunnen toepassen. Ik ben daar zelf heel benieuwd naar.”

Informele sfeer

Naast deze ‘publiekstrekkers’ is het eigenlijk alle drie de dagen interessant om even bij Mogelijk op de stand langs te komen, weet Anouk. “Mijn collega’s staan te popelen om weer eens 1-op-1 met mensen te praten over vastgoed en over wat Mogelijk voor ze kan betekenen. Met dagelijks een Walking Lunch (op basis van inloop, dus u bent van harte welkom!) en een afsluitende Mojito-borrel om 16.00 uur zorgen we voor een gezellige, informele sfeer.”

Zakendoen

Op de stand van Mogelijk kunnen ook direct zaken worden gedaan. “Als fintech-bedrijf zorgen we er natuurlijk voor dat er vanaf de beursvloer snel en makkelijk een financieringsaanvraag kan worden gedaan in het systeem”, aldus Anouk. “Met een beetje geluk kan die de volgende dinsdag op ons investeringsplatform staan en heeft de ondernemer met een week zijn financiering geregeld.”

Verdieping van bestaande relaties

De PROVADA is er niet alleen om nieuwe connecties te maken, benadrukt Anouk. “We willen ook onze bestaande relaties verdiepen en hen weer eens persoonlijk ontmoeten. Dankzij hen zijn wij immers geworden wat we nu zijn; een belangrijke speler in de vastgoedmarkt die vastgoedambities van ondernemers waar maakt en mooie investeringskansen biedt voor beleggers. Daarom komen ook zo’n 200 relaties als gast van Mogelijk naar de PROVADA. En we zullen hen natuurlijk met open armen ontvangen.”

Nog een paar dagen en dan is het zover. Anouk is er in ieder geval klaar voor. En na de PROVADA? “Dan ga ik even uitrusten denk ik”, lacht ze. “Om daarna weer het volgende evenement voor te bereiden. Bij Mogelijk hoef je je niet te vervelen!”

Lees meer over het programma van Mogelijk op de PROVADA