Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Investeerder bereikt mijlpaal van 1 miljoen aan rendement bij Mogelijk

“Onlangs had ik het genoegen om met een van onze investeerders te lunchen en de stemming was enthousiast. Hij vertelde mij dat hij inmiddels een indrukwekkende 1 miljoen euro aan rendement heeft ontvangen dankzij zijn investeringen bij Mogelijk. Het is altijd geweldig om te horen hoe onze investeerders profiteren van hun keuze om in zakelijke hypotheken te investeren bij Mogelijk”, vertelt relatiemanager investeerders Rozalinda van Leeuwen.

“Mogelijk is uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor investeerders. Ons platform biedt investeerders de mogelijkheid om in zakelijke hypotheken te investeren. Het verhaal van onze investeerder is geen uitzondering; velen hebben indrukwekkende rendementen behaald door gebruik te maken van onze investeringsopties”, vervolgt Rozalinda.

Investeringsopties bij Mogelijk: één-op één of fondsbeleggen

“Bij Mogelijk kunt u één-op-één investeren in de zakelijke hypotheek van een ondernemer of u kunt beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Beide investeringsopties bieden u een stabiel rendement geborgd met zekerheid van recht van eerste hypotheek. De investeerder die ik tijdens de lunch sprak, investeert in beide opties. Dat vindt hij prettig en levert hem het meest op.”

Eén-op-één investering: neem de leiding

Wanneer u besluit om als investeerder één-op-één de zakelijke hypotheek van een ondernemer te financieren, krijgt u direct de touwtjes in handen. Het aantrekkelijke hieraan is dat u volledige controle heeft over waarin u investeert. Elke dinsdag ontvangt u van Mogelijk het actuele financieringsaanbod, met gedetailleerde informatie over het desbetreffende object en de ondernemer erachter. Op dat moment kunt u vanaf 11 uur 's ochtends financieringsaanbiedingen claimen of opties uitoefenen. Belangrijk om te benadrukken is dat de hypotheekakte rechtstreeks op uw naam komt te staan, waardoor u het recht van eerste hypotheek verkrijgt. Bovendien zijn de rechten en verplichtingen in de lening- en hypotheekakte eenvoudig overdraagbaar, wat deze investering uiterst flexibel maakt. Rozalinda: “Met rendementen die op dit moment variëren tussen de 6% en 7,75%, is deze investeringsmogelijkheid uitermate geschikt voor diegenen die de touwtjes graag in eigen handen hebben. Investeerders die actief ons aanbod volgen en zich willen verdiepen in de panden die ze financieren, zullen deze optie zeer aantrekkelijk vinden. Maar we zien ook veel investeerders die naast deze mogelijkheid ook kiezen voor beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.”

Fondsbeleggen: uw gemak staat voorop

“Als u als belegger maximale zekerheid zoekt zonder daar veel tijd aan te hoeven besteden, is beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds de perfecte keuze. In dit fonds kunt u geld inleggen waarmee meerdere zakelijke hypotheken aan Nederlandse ondernemers worden verstrekt, met het recht van eerste hypotheek als extra zekerheid. Voor beleggers die op zoek zijn naar diversificatie, eenvoud en een stabiel rendement, biedt dit fonds uitkomst”, aldus Rozalinda. De minimale inleg bedraagt €100.000,-, met een vastgestelde looptijd. Zodra uw geld op de rekening van het fonds staat, begint het direct rendement op te leveren. Op dit moment zijn we net gestart met het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VI. Dit fonds heeft een geprognosticeerd rendement van 6,5% en een looptijd van 5 jaar.

Mogelijkheden overzicht

 • Individuele Investeringskansen
  • Rendement van 6% - 7,75%
  • Begin met investeren vanaf €50.000,-
  • Maandelijkse uitbetaling van rente
  • Kies zelf welk pand u financiert
  • Geld is op elk gewenst moment liquide te maken
  • Recht van eerste hypotheek op uw naam
    
 • Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VI
  • Geprognosticeerd rendement van 6,5%
  • Start met beleggen vanaf €100.000,-
  • Potentieel extra rendement aan het einde van de looptijd
  • Diversificatie door een scala aan vastgoedprojecten
  • Stabiel rendement met een looptijd van 5 jaar
  • Recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille op naam van het fonds

Ook succes behalen als investeerder?

“Neem gerust contact op met ons team voor meer informatie of om te beginnen met investeren bij Mogelijk. U kunt ook een van onze kennissessies bijwonen die we regelmatig organiseren om u precies uit te leggen welke investeringsopties wij bieden. Bij Mogelijk doen we er alles aan om investeerders zoals u te ondersteunen bij het behalen van succes”, besluit Rozalinda.