Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Inschrijven voor fonds 9 kan nog tot 3 mei

De belangstelling voor het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is opnieuw groot. We zien dat ook fonds 9 zich snel vult. U heeft nog een paar dagen om mee te doen, voordat de inschrijving op 3 mei sluit. Instappen kan vanaf € 100.000,- en het geprognosticeerd rendement bedraagt 6,25%.

Evenwichtig hypothekenfonds

"Ons team van vastgoedspecialisten selecteert en beoordeelt een evenwichtige mix van zakelijk vastgoed. De hypotheken die daarop rusten, komen bij elkaar in een mooi uitgebalanceerd hypothekenfonds", vertelt Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans. "Het gaat om zakelijk vastgoed in allerlei varianten. Dat bevindt zich overal in Nederland, met dit keer ook een enkel object in België, op Bonaire of Curaçao. Dat maakt de spreiding nóg groter."

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds 9

  • Geprognosticeerd rendement van 6,25% 
  • Investeren vanaf € 100.000,- 
  • Looptijd van vijf jaar 
  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd 
  • Diversiteit en spreiding over verschillende vastgoedobjecten 
  • Het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille

Doet u mee?

U heeft nog tot 3 mei om mee te doen met fonds 9. Direct inleggen kan via de website of via uw eigen mijn.mogelijk.nl omgeving. Wilt u nog even overleggen, neem gerust contact met ons op via 0346 – 264 664 of mail naar fondsbeleggen@mogelijk.nl. Wilt u als (potentiële) belegger meer weten over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds? Wij nodigen u van harte uit om het webinar terug te kijken. Wilt u liever een persoonlijke afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Wij lichten het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds graag toe en beantwoorden al uw vragen.

Alles weten over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds?

Kijk ons webinar terug.