Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Informeel mensen ontmoeten en relaties versterken

Accountmanagers Brechtje van Miert en Niek Soetekouw zijn er helemaal klaar voor en hebben er zin in: de PROVADA van 14 t/m 16 juni in de Rai in Amsterdam. Niek: “Fijn om weer veel mensen te ontmoeten op een informele manier. Het beloven weer intensieve maar waardevolle dagen te worden.”

Persoonlijke ontmoeting

Beide accountmanagers waren ook aanwezig bij het debuut van Mogelijk op de PROVADA vorig jaar. Brechtje: “Dat was toen echt heel bijzonder, aangezien we net uit de corona-tijd kwamen. Het was een verademing om mensen weer persoonlijk te ontmoeten.” Ook dit jaar staat de persoonlijke ontmoeting voorop. “Je kunt dan echt even de tijd nemen om te vertellen waar we als Mogelijk voor staan, waar we heen gaan en wat onze plannen zijn. In mijn dagelijks contact met intermediairs of investeerders is daar minder tijd voor; dan gaat het om de financieringsvraag die voorligt.”

Mogelijk als grote speler in vastgoedmarkt op PROVADA

Dat Mogelijk op de grootste vastgoedbeurs van Nederland prominent aanwezig is, is voor Brechtje en Niek niet meer dan logisch. Brechtje: “Mogelijk is echt een grote speler geworden in de vastgoedmarkt en heeft inmiddels een behoorlijk marktaandeel in de zakelijke vastgoedfinancieringen te pakken. Het is goed dat we op een plek als de PROVADA zichtbaar zijn en dat we eens rustig kunnen praten met bestaande en nieuwe relaties.”

Niek verwacht tijdens de PROVADA veel intermediairs en potentiële investeerders te treffen. “We zullen de tijd nemen om te vertellen wat er zoal mogelijk is bij ons. Zowel voor financieringsaanvragen van ondernemers en vastgoedbeleggers, als voor mensen die op zoek zijn mogelijkheden om hun vermogen te investeren in zakelijke hypotheken. Ik hoop mensen ook meer te kunnen vertellen over fondsbeleggen in het nieuwe Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds, bijvoorbeeld.”

Mooi programma

Over het programma dat op stapel staat, zijn Brechtje en Niek enthousiast. “De opnamen van BNR trekken altijd de nodige aandacht en dit jaar hebben we met André Kuipers ook een interessante spreker op de stand”, aldus Brechtje. “En tijdens de Mojito-borrel aan het eind van iedere beursdag vinden er ook altijd mooie, informele gesprekken plaats. Dat is echt het moment om relaties op te bouwen en te verdiepen.”

“En”, vult Niek aan, “we hebben ook dit jaar weer een studentenquiz met leuke prijzen. Dat is een goede manier om klanten, partners of collega’s van de toekomst al kennis te laten maken met Mogelijk. De winnaar van de quiz van vorig jaar loopt nu een stage bij Mogelijk, dus we zijn heel benieuwd wie we dit jaar mogen ontmoeten.”

Kom naar stand 10-13

Kortom, genoeg om naar uit te kijken voor 14 t/m 16 juni wanneer de PROVADA plaatstvindt in de RAI in Amsterdam. “Kom ons vooral opzoeken op stand 10-13", aldus Brechtje en Niek, “het beloven drie geweldige dagen te worden.”

Lees meer over het programma van Mogelijk op de PROVADA.