Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

''Er zijn vaak talloze mogelijkheden om je project tot een succes te maken''

Dit artikel is verschenen op propertynl.com.

Als oprichter en eigenaar van zowel Rijn & Vecht Projectontwikkeling als Mogelijk, kent Maarten Rövekamp de klappen van de zeep als het gaat om projectontwikkeling en financiering.

''Het zijn gekke tijden als je kijkt naar kosten, regelgeving en rente. Maar stilzitten is voor ons nooit een optie. Wij blijven altijd denken in oplossingen, die mindset zit gelukkig goed ingebakken in het DNA van zowel Rijn & Vecht Projectontwikkeling als Mogelijk.'' Onder meer het pand waar Mogelijk in gehuisvest is, is van de hand van Maarten.

Al zijn eigen ervaringen zet Maarten in bij Mogelijk. Maarten: "Wij hebben binnen Mogelijk een expertteam dat zich bezighoudt met project- en transformatiefinancieringen. Wij beoordelen aanvragen, gaan in gesprek met de ondernemer. We denken in oplossingen. Niets is leuker dan te sparren over hoe we ambities van de initiatiefnemer kunnen realiseren.

Maarten: ''Projectontwikkelaars kunnen online via de quickscan hun aanvraag indienen. Binnen 48 uur laat Mogelijk weten welke leensom haalbaar is. Nog beter is het om ons direct te bellen op 0346 - 250 171. We spreken je graag!''