Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Een zakelijke hypotheek binnen een week; het is weer mogelijk!"

“Het is heerlijk om weer op kantoor te zijn. We hebben een aantal weken thuis moeten werken vanwege het coronavirus. Het is fijn dat we nu weer persoonlijke gesprekken kunnen voeren met ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke hypotheek en met investeerders die de financiering verstrekken. Het is ook prettig te ervaren dat ondanks deze crisis investeerders bereid zijn leningen te verstrekken en veel ondernemers doorgaan met het realiseren van hun ondernemersdoelstellingen”, vertelt accountmanager van Mogelijk Vastgoedfinancieringen Rozalinda van Leeuwen.

“Het mooiste aan Mogelijk vind ik dat we zo ontzettend snel financieringen tot stand kunnen brengen. Na de eerste schok vanwege het coronavirus, zien we nu dat de energie bij iedereen weer helemaal terug is. Enerzijds dienen ondernemers weer volop aanvragen bij ons in, anderzijds zijn investeerders nu meer dan ooit lijkt wel bereid om te financieren. Dat komt vooral denk ik omdat wij een stabiele investeringsvorm bieden met een aantrekkelijk rendement zonder al te veel risico’s”, vervolgt Rozalinda.

Een financiering binnen 3 dagen geregeld

“De afgelopen week nog wisten we, na akkoord op de offerte op maandag, de financieringsaanvraag op dinsdag om te zetten in een investeringsaanbieding die we elke dinsdag publiceren in ons netwerk van investeerders. Goed te zien dat deze meteen werd opgepakt door een van de investeerders. Over twee dagen zitten de ondernemer en de investeerder bij de notaris om de hypotheekakte te tekenen. Dat blijft voor mij als accountmanager fantastisch als dat lukt! Het feit dat we weer zo snel financieringen tot stand weten te brengen, is voor mij een teken dat de markt weer wat ’normaler’ wordt. Maar ook dat ondernemers en investeerders ons echt goed weten te vinden en dat het vertrouwen in Mogelijk groot is. En dat is natuurlijk ontzettend fijn!”