Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Een zakelijke hypotheek binnen een week

Miranda Landkroon-Wiegmans, accountmanager Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Gisteren had ik een ondernemer aan de telefoon die mij uitvoerig bedankte voor het feit dat wij binnen een week zijn zakelijke hypotheek wisten te realiseren. Nu kon hij eindelijk verder met zijn groeiplannen. Voor ons is het inmiddels al heel gewoon dat we snel kunnen handelen. Maar nu ik er weer op gewezen ben, realiseer ik mij dat het best bijzonder is.

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen brengen we zakelijk hypothecaire leningen tot stand tussen ondernemers en investeerders. Twee jaar geleden is Mogelijk begonnen en in twee jaar tijd hebben we al voor bijna 45 miljoen aan aktes tot stand gebracht. En de groei gaat steeds sneller. Op de een of andere manier weten investeerders ons uitstekend te vinden waardoor we de ondernemer snel kunnen helpen.

Binnen twee dagen hoor je of de leensom haalbaar is

Ondernemers die een zakelijke hypotheek willen, nodigen we altijd uit om via onze website een quickscan te doen. Binnen twee werkdagen hoort de ondernemer welke leensom haalbaar is. Is de leensom haalbaar, dan vragen we aanvullende stukken op zoals de meeste recente jaarrekening, IB-aangifte en WOZ-beschikking. We beoordelen de financiële positie van de ondernemer en nodigen hem of haar uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Overigens is de waarde van het onderpand belangrijker dan de jaarrekening. Verloopt de kennismaking voor beide partijen positief, dan brengen we direct een offerte uit. De inhoud van de offerte wordt meteen tijdens het gesprek doorgenomen. Na ondertekening van de offerte stellen we een informatiememorandum (ook wel investeringsaanbieding) op met de relevante gegevens over het object en de aanvrager.

Snelle realisatie

Iedere dinsdag om 9 uur worden nieuwe informatiememoranda gepubliceerd op de website van Mogelijk zodat het netwerk van investeerders hier kennis van kan nemen. Investeerders kunnen vanaf 11 uur direct via de website een investeringsaanbieding claimen. Als dit gebeurt, dan wordt er een afspraak ingepland bij de notaris waarna de akte zal passeren. Bijzonder is dus dat het traject vanaf ondertekening van de offerte tot daadwerkelijk passeren van de akte steeds sneller gaat. Realisatie binnen een week is geen uitzondering meer!

Vier unieke voordelen voor ondernemers

Het is natuurlijk super dat we ondernemers zo snel kunnen helpen. En wat we ook terugkrijgen van ondernemers is dat het voor hen erg fijn is om de zakelijke hypotheek boetevrij tussentijds extra te kunnen aflossen. Ik denk echt dat we met Mogelijk een unieke manier van werken hebben. We hebben onlangs gekeken wat nu precies de voordelen zijn die Mogelijk biedt aan ondernemers. Dat resulteerde in een mooi lijstje:

De vier voordelen voor de ondernemer

 

Werken bij Mogelijk is dankbaar werk. Zowel ondernemers als investeerders op een goede manier helpen, is ontzettend leuk.