Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Een uitdagend nieuw jaar in de markt van vastgoedfinanciering

"Met onze Ondernemers- en Verhuurhypotheek en het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds zijn wij helemaal klaar voor de uitdagingen in de vastgoedfinancieringsmarkt. In onze specifieke markt zijn wij specialist en dat maakt ons expert op het gebied van vastgoedfinancieringen. En nu ondernemers vaker op zoek zijn naar werk-, groei-, of ander kapitaal biedt het (her)financieren van vastgoed uitstekende mogelijkheden. Intermediairs zijn in het adviestraject voor ons van groot belang en daarom hechten wij er veel waarde aan dat we van intermediairs terugkrijgen waar hun behoefte ligt en waar zij kansen in de markt zien. Daarover ga ik graag in gesprek", zegt Regiomanager Niek Soetekouw.

"De afgelopen twee jaar heb ik als Accountmanager de ins en outs leren kennen van de Mogelijk Ondernemershypotheek en de Verhuurhypotheek. In mijn nieuwe rol van Regiomanager West-Nederland vertegenwoordig ik de productgroepen van Mogelijk bij onze stakeholders in de regio: taxateurs, bedrijfsmakelaars, family offices en intermediairs. Ik zal de regio ingaan om de samenwerking op te zoeken. Voor mij is heel belangrijk dat we transparant en proactief zijn en altijd zoeken naar oplossingen.

Informatieoverdracht

"Naast een financieringsoplossing bieden we ook graag andere tools die onze relaties verder helpen. We zullen middelen aanreiken zoals blogs, podcasts en brandstories en kennissessies organiseren bij ons op kantoor of in de regio, waarbij we interessante sprekers uitnodigen. We vinden het namelijk belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven over de huidige markt die in beweging is. Zo zal bijvoorbeeld de verhoging van de overdrachtsbelasting effect hebben op de verhuurmarkt maar ook op zakelijk vastgoed voor eigen gebruik.” Voor een overzicht van de fiscale wijzigingen verwijst Niek naar de blog op de website van Mogelijk, waar de belangrijkste wijzingen in box 3 worden benoemd. “Door de stijgende rente kijkt de kleinere vastgoedbelegger naar een ander rendementsplaatje en loopt de belegger die wil herfinancieren op tegen een rente van 6 tot 7%. Tegelijkertijd zullen we niet-alledaagse constructies meer tegenkomen, die vragen om innovatieve oplossingen."

Neem contact op met Niek

Wil je ook weten hoe jij je klant het best kunt helpen met de verschillende financieringsopties van Mogelijk? Neem contact op met Niek; hij maakt graag tijd voor een kop koffie en een goed gesprek.