Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Diepgaande vastgoedkennis en denken in financieringsoplossingen

“De combinatie van diepgaande vastgoedkennis en het oprecht zoeken naar een ‘ja’ maakt dat we bij Mogelijk vastgoedfinancieringen vaak weten te realiseren”, vertelt Marc van den Berg enthousiast. “Het verschil zit ‘m echt in onze manier van kijken naar vastgoed. Wij hebben senior vastgoedspecialisten in ons team met jarenlange ervaring. Zij beoordelen financieringsaanvragen en kijken naar zaken als ligging van het object, alternatieve aanwendbaarheid en de marktwaarden. Wij analyseren uiterst zorgvuldig wat de financieringsmogelijkheden zijn. We gaan heel ver om alle details goed inzichtelijk te krijgen. Van daaruit gaan we kijken naar mogelijkheden. Het zit letterlijk in onze naam. We doen er alles aan om vastgoed gefinancierd te krijgen.”

Snelheid en een voorspelbaar proces

Marc van den Berg werkte voorheen als financieel adviseur met een eigen Credion-vestiging. “De ervaring als intermediair komt mij bij Mogelijk heel goed van pas. Ik begrijp als geen ander wat intermediairs belangrijk vinden. Zaken als snelheid, duidelijkheid, een voorspelbaar proces en bereikbaarheid zijn cruciaal. Daar werken we als team hard aan. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig ons portal, waar intermediairs aanvragen kunnen indienen en volgen, steeds een stukje gebruiksvriendelijker te maken. Daarbij laten we intermediairs ook echt meedenken.”

“Daarnaast is het mooie van Mogelijk dat we hier alles in eigen huis doen: vanaf aanvraag tot en met leningadministratie. We hebben, in tegenstelling tot veel andere geldverstrekkers, geen callcenter. Bel je met Mogelijk, dan krijg je direct iemand aan de lijn die verstand van zaken heeft. Wel zo prettig!”

Persoonlijk contact

“Voor de intermediairs geldt: we gaan graag het land in om kennis te maken en om bepaalde inhoudelijke cases te bespreken. Natuurlijk kan dat ook bij ons op kantoor in Breukelen, maar we kunnen ook op kantoor bij jou als intermediair afspreken. We denken graag mee over wat er voor jouw klanten mogelijk is.”

Zo lang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren

Wij zijn er voor ondernemers die een financiering willen voor hun bedrijfspand, horecapand, kantoor- of winkel. Mogelijk neemt het te financieren vastgoed als uitgangspunt. En voor vastgoedbeleggers die appartementen willen financieren voor de verhuur? Mogelijk biedt de Verhuurhypotheek met de laagste maandlasten. We financieren overigens ook transformaties en projecten, kort geld lenen kan dus ook.

Dus: Wil je meer weten? Neem contact met ons op!