Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

De communicatie met Mogelijk vind ik prettig en er wordt snel geschakeld

Na tien jaar gewerkt te hebben in de project- en vastgoedontwikkeling verlegt Willem Peeters zijn focus. "Met mijn recente aankoop van twee recreatiewoningen voor de verhuur schuif ik naar de kant van investeringen en eigenaarschap", vertelt Willem. "Mijn ervaring in de vastgoedwereld combineer ik nu met hospitality. Ik richt me op een aantrekkelijke inrichting van de recreatiewoningen en zorg voor een positieve beleving voor de gasten. Het is een ontzettend leuke, nieuwe uitdaging."

Willem hield zich als ontwikkelaar vooral bezig met herbestemming: bestaande panden aankopen, verbouwen en doorverkopen. "Nu investeer ik een deel van mijn kapitaal in recreatiepanden. Dankzij financieringen bij Mogelijk kon ik twee recreatiewoningen aankopen op bosrijk bungalowpark 't Giethmenseveld in het Overijssels Vechtdal. Dit is een prachtige streek net onder Ommen. Het eerste traject was de aankoop van een ruime kavel waarop ik een stijlvolle bungalow heb laten bouwen met een sauna en hot tub. De tweede aankoop was een sleutelklaar huisje op hetzelfde park."

Quickscan zegt ja

Voor de financiering klopte Willem aan bij Mogelijk. "Ik ben ook bij een reguliere bank geweest, maar dat was ingewikkeld en ik kreeg niet het idee dat ze stonden te springen. Mogelijk leek me een goede partij, ze hebben naamsbekendheid en uit nieuwsgierigheid nam ik hen mee in de financieringsopties. De toegankelijke online quickscan van Mogelijk gaf aan dat mijn aanvraag kansrijk was. Dus spraken we af op kantoor voor een persoonlijke kennismaking en een korte presentatie van mijn plannen. Het klikte meteen."

Geïnteresseerde investeerder

"De communicatie met Mogelijk vind ik prettig en er wordt snel geschakeld. En dat is echt niet gebruikelijk in deze sector, weet ik uit mijn ervaring met financieringstrajecten. De medewerkers bij Mogelijk snappen echt waar ze het over hebben, dat vind ik heel bijzonder." Willems financieringsaanvraag werd gepubliceerd op het platform van Mogelijk. "Na mijn 'go' op de offerte en het aanleveren van wat standaard stukken ging het allemaal vlot: mijn aanvraag werd aangeboden aan het investeerdersnetwerk van Mogelijk en werd binnen een uur geclaimd door een enthousiaste investeerder. Het leidde tot de financiering."

Vakantie in eigen land is populair

"Naast een prettige werkwijze is rente natuurlijk ook een belangrijke component. In relatie tot het risico en het type vastgoed vond ik die marktconform. Het is voor mij interessant om weinig af te lossen, maar de flexibiliteit om boetevrij volledig te kunnen aflossen vind ik een mooie extra. De komende jaren wil ik doorgroeien, dit jaar hoop ik te investeren in een derde vakantiewoning. Er is een grote doelgroep, want op vakantie gaan in Nederland is populair. Een design bungalow met echt goede voorzieningen voor een lang weekend of een week, lekker in de bossen; een plek waar mensen graag naartoe gaan - dat is het belangrijkste."