Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Bij Mogelijk weet je heel snel waar je aan toe bent, dat is erg fijn"

Voor een natuurlijk persoon en een B.V. zocht Juliët Postma een geldverstrekker voor twee financieringen: een verhuurde winkel met bovenwoning en een verhuurde winkel. Mogelijk bleek dit gecombineerde vastgoed met daarbij een natuurlijk persoon en een B.V. te kunnen financieren. “Het traject bij Mogelijk was grandioos”, vertelt Juliët Postma, eigenaresse van Juliët Postma Vastgoedfinancieringen.

“Ik ben heel actief op LinkedIn en daar volg ik Mogelijk. Ik diende een quickscan in via de website van Mogelijk en kreeg al de volgende dag een reactie. Mogelijk pakte het direct op, als vanzelf begon het te lopen. Ik moest een aantal noodzakelijke stukken aanleveren en werd uitgenodigd voor kennismakingsgesprek met de klant op het kantoor van Mogelijk in Breukelen. Dat vond ik prima. Mogelijk publiceert het vastgoed op de website en meldt wanneer het geclaimd of in optie is genomen. Op een gegeven moment krijg je bericht dat de notaris wordt geïnformeerd en alles geregeld is.”

Kennis en kunde

Juliët Postma zit 15 jaar in vastgoed en startte begin 2019 een eigen zaak. Eerst met compagnons, maar sinds eind 2019 is ze ‘kapitein op eigen schip’. Juliët werkt vanuit huis en rijdt door het hele land van klant naar klant. “Ik merk dat veel klanten dit erg waarderen. Mijn expertise is het regelen van vastgoedfinancieringen bij banken/geldverstrekkers. Doordat ik met financiers goede contacten heb en geen belang bij een bank/geldverstrekker heb, kan ik mijn klant onafhankelijk adviseren en zorg ik voor de beste of snelste deal. Beleggers hebben vaak niet bij iedere bank of geldverstrekker een contactpersoon en geven de administratieve rompslomp die bij een financieringsaanvraag komt kijken graag uit handen. Voor mijn klanten ben ik hun aanspreekpunt en regel de financiering van A-Z. Uiteraard heb ik wel stukken van mijn klant nodig om het financieringstraject in werking te kunnen zetten. In vastgoedland draait alles om wie ken je en wie gunt het je. En natuurlijk om kennis en kunde, maar als je 15 jaar in het vak zit weet je wel waar je het over hebt.”

Fijn traject

De recente ervaring met Mogelijk is voor Juliët zeker een reden om vaker aan te kloppen. “Inmiddels heb ik nog een quick scan gedaan van een recreatiewoning. Alternatieve financiers verstrekken geen financiering voor recreatiewoningen, maar Mogelijk wel. De rente is iets hoger, maar je weet heel snel waar je aan toe bent en dat vinden klanten erg fijn. Ik ga zeker vaker aanvragen indienen bij Mogelijk. Het was een zeer positieve ervaring en een fijn traject. Ik blij en klant blij!”