Beleggingshypotheek

Een financiering of een hypotheek voor uw beleggingspand

 • Rente vanaf 5,55% per jaar
 • Van harte welkom met en zonder intermediair
 • Financiering in heel Nederland, van grote stad tot kleine kern
 • Boetevrij tussentijds extra aflossen tot 50% LTV

Doe de quickscan 

Vastgoedportefeuille (her)- financieren

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
Rente vanaf 5,55% per jaar, 5 jaar vast
Rente vanaf 5,55% per jaar, 5 jaar vast
Financiering in heel Nederland, zowel steden als dorpen
Financiering in heel Nederland, zowel steden als dorpen
Aflossingsvrij tot 75%, aflostermijn 30 jaar
Aflossingsvrij tot 75%, aflostermijn 30 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair
Sluit de beleggingshypotheek af bij Mogelijk

Bij Mogelijk sluit u snel en makkelijk uw beleggingshypotheek met een rente vanaf 5,55% voor 5 jaar vast. Bovendien kunt u tot 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij aflossen. Mogelijk financiert beleggingspanden in heel Nederland, voor grote stad tot kleine kern. U kunt de beleggingshypotheek van Mogelijk direct afsluiten, maar u bent ook welkom met uw intermediair. Het afsluiten van een beleggingshypotheek kan als u dat wilt volledig telefonisch en online. Bent u gebaat bij een snel en soepel proces? Doe dan nu de quickscan en u ontvangt direct een rente-indicatie in uw mailbox.

Welke objecten financiert Mogelijk met de beleggingshypotheek?

Met de beleggingshypotheek financiert u residentieel vastgoed, dit zijn appartementen of woonhuizen voor de verhuur. Mogelijk verstrekt beleggingshypotheken vanaf € 50.000,-. Hieronder vindt u waar u de beleggingshypotheek van Mogelijk voor kunt afsluiten:

 • Beleggingshypotheek voor een verhuurappartement
 • Beleggingshypotheek voor een huis voor de verhuur
 • Beleggingshypotheek verhuurde woning
 • Beleggingshypotheek voor een vastgoedportefeuille

Maandlasten van de beleggingshypotheek berekenen

Wilt u weten wat uw maandlasten zijn? U kunt heel eenvoudig de lasten voor uw beleggingshypotheek berekenen.

Beleggingshypotheek berekenen

Hoe verloopt de financiering van uw beleggingspand?


In vier stappen sluit u als vastgoedbelegger of vastgoedprofessional eenvoudig een financiering bij Mogelijk voor uw beleggingspand.

 • Quickscan in 1 minuut Doe uw aanvraag via de website, per mail of telefonisch. U ontvangt van ons uitsluitsel en een rente-indicatie!
 • Ontvang uw voorlopige offerte Op basis van de informatie die u ons verstrekt, ontvangt u van ons de voorlopige offerte.
 • Taxatie en definitieve offerte Bent u akkoord met de voorlopige offerte, dan geven wij de taxateur opdracht uw pand te taxeren, hierna ontvangt u de definitieve offerte.
 • Gefeliciteerd met uw financiering! Hebben wij de ondertekende offerte binnen, dan kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, uw financiering is een feit! Op naar de financiering van uw volgende beleggingspand!
Wilt u snel financieren?

Laat dan uw pand direct na het doen van de quickscan taxeren. Bekijk met welke taxateur u een afspraak kunt maken voor het maken van een taxatierapport.

De beleggingshypotheek van Mogelijk is bestemd voor vastgoedbeleggers en vastgoedprofessionals

Vastgoedbeleggers en vastgoed professionals vinden hun beleggingshypotheek voor hun vastgoed bij Mogelijk. De eerste stap naar uw beleggingshypotheek is het invullen van de quickscan op onze website, hiermee dient u in 1 minuut uw aanvraag in. Deze is overigens volledig vrijblijvend. U krijgt van ons meteen een rente-indicatie. Op basis van de door u verstrekte informatie, ontvangt u vervolgens onze voorlopige offerte. Het afsluiten van uw beleggingshypotheek kan volledig online en telefonisch. Wilt u eerst kennismaken? Maak dan een afspraak, wij ontvangen u graag bij ons op kantoor in Breukelen.

10 onmisbare tips and tricks voor vastgoedbeleggers

Hoe kunt u een relevante vastgoedportefeuille opbouwen? Wat zijn de belangrijkste do's & dont's?
In onze mustread voor vastgoedbeleggers leest u ervaringen en tips van experts. Zij leggen uit hoe het puntenstelsel werkt, waarom het slim is om 'placeholder' te worden en hoe u geld kunt vrijmaken voor uw volgende beleggingen.

Downloaden

"De snelheid waarin Mogelijk alles organiseert in combinatie met flexibiliteit is erg prettig. Er wordt gedacht in oplossingen."
Harold Amendt
Harold Amendt
Fontexx Cranes & Access
Veelgestelde vragen
Hoe sluit ik een beleggingshypotheek af?

U kunt vanaf elke gewenste locatie online uw beleggingshypotheek afsluiten. De eerste stap is het invullen van de quickscan. U ontvangt van ons op basis van het ingevoerde adres direct een rentevoorstel. U stuurt aanvullende gegevens naar ons toe en op basis daarvan maken wij een indicatieve offerte voor uw beleggingshypotheek.Gaat u akkoord, dan zorgen wij dat er een afspraak wordt gemaakt met een van de taxateurs uit ons netwerk om uw object te taxeren. Is alles in orde, dan ontvangt u onze definitieve offerte. De getekende offerte stuurt u naar ons. Wij geven de notaris de opdracht om de hypotheekakte op te maken. Nadat u deze heeft ondertekend, worden de gelden naar u overgemaakt en is de financiering een feit!

Wat is de looptijd van de beleggingshypotheek?

De looptijd van de beleggingshypotheek is in principe 20 jaar maar looptijden tussen 3 en 30 jaar zijn ook toegestaan. De looptijd van de rente is 5 jaar waarna deze wordt herzien.

Hoe werkt een beleggingshypotheek?

U kunt snel en eenvoudig bij Mogelijk een beleggingshypotheek afsluiten. Om een rente-indicatie te ontvangen en uw aanvraag in te dienen, doet u quickscan op onze site. U ontvangt dan direct een rente-indicatie in uw mailbox. U levert ons informatie aan en wij sturen u onze voorlopige offerte. Bent u akkoord? Dan laten we uw pand taxeren en volgt de definitieve offerte die u getekend aan ons terugmailt, waarna nu kunt passeren bij elke gewenste notaris in Nederland. Wilt u snel financieren? Laat dan uw pand direct na het doen van de quickscan taxeren. Bekijk hier met welke taxateurs Mogelijk samenwerkt.

Wat is de LTV bij een beleggingshypotheek?

Mogelijk financiert tot 80% LTV. In plaatsen met minder dan 20.000 inwoners tot 70% LTV.

HomeBeleggingshypotheek