Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Financiering en herfinanciering van beleggingspanden

Beleggingshypotheek

Financieren jullie mijn object?

Een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Hoeveel kan ik lenen?

 • Rente vanaf 5,60%

 • Aantrekkelijke voorwaarden

 • Aflossingsvrij tot 75%,
  aflostermijn: 30 jaar

 • Direct af te sluiten, met of zonder intermediair

Uw beleggingshypotheek bij
Mogelijk

Bij Mogelijk sluit u snel en makkelijk uw beleggingshypotheek af. Bovendien kunt u tot 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij aflossen. Mogelijk financiert beleggingspanden in heel Nederland, voor grote stad tot kleine kern. U kunt de beleggingshypotheek van Mogelijk direct afsluiten, maar u bent ook welkom met uw intermediair. Het afsluiten van een beleggingshypotheek kan als u dat wilt volledig telefonisch en online. Bent u gebaat bij een snel en soepel proces?

Beleggingshypotheek

Financiering en herfinanciering van beleggingspanden voor professionele vastgoedbeleggers. 

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV 80%
 • Minimale eigen inbreng 20%
 • Looptijd: 3 - 30 jaar
 • Tot 75% aflossingsvrij
 • Aflostermijn 30 jaar
 • 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen
 • Taxatierapport noodzakelijk, bekijk taxateurs hier
 • Kosten: eenmalig 1% over de leensom, met een minimum bedrag van € 2.250,-. Via een tussenpersoon geldt er geen afsluitprovisie. Geen BTW van toepassing.

Doe de quickscan Verhuurhypotheek berekenen

Wat is een beleggingshypotheek?

Met de beleggingshypotheek financiert u residentieel vastgoed, dit zijn appartementen of woonhuizen voor de verhuur. Mogelijk verstrekt beleggingshypotheken vanaf € 50.000,-. Hieronder vindt u waar u de beleggingshypotheek van Mogelijk voor kunt afsluiten:

 • Beleggingshypotheek voor een verhuurappartement
 • Beleggingshypotheek voor een huis voor de verhuur
 • Beleggingshypotheek verhuurde woning
 • Beleggingshypotheek voor een vastgoedportefeuille

Een beleggingshypotheek in 4 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via een quickscan op de website, . U ontvangt direct per mail een rente-indicatie.

Doe de quickscan

Op basis van de door u verstrekte informatie ontvangt u van ons een voorlopige offerte.

U kunt op elk gewenst moment de taxateur opdracht geven tot taxatie. Als wij het rapport in bezit hebben, ontvangt u de definitieve offerte.

Hebben wij de ondertekende offerte binnen, dan kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, uw financiering is een feit! Op naar de financiering van uw volgende beleggingspand!

Welke gegevens heb ik nodig voor de aanvraag van de beleggingshypotheek?

Om beleggingspanden te kunnen (her)financieren, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Zo zijn onder meer de marktwaarde en de ligging van het object van belang. Op basis van deze gegevens worden de bestemmingsrisico’s, het realisatierisico en afzetrisico berekend. Om te controleren wat er mogelijk is op het gebied van het financieren van beleggingspanden, kunt u heel eenvoudig enkele gegevens met ons delen. Onze deskundige en betrouwbare accountmanagers staan voor u klaar en nemen direct alles met u door, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Goed om te weten over de beleggingshypotheek

Beleggingshypotheek oversluiten

Sluit uw huidige beleggingshypotheek eenvoudig over bij Mogelijk. Loopt uw huidige financiering af of zoekt u betere voorwaarden? Bij Mogelijk kunt u uw pand eenvoudig herfinancieren. Doe de vrijblijvende quickscan en u krijgt direct een rente-indicatie in de mail. Voor het afsluiten van de Beleggingshypotheek is een taxatierapport nodig.

Aflossingsvrije beleggingshypotheek

Zoekt u een (her-)financiering met een lage aflossing voor uw pand? Mogelijk financiert alle typen vastgoed met een leensom vanaf € 50.000,-. De lening is voor {btl-aflossingsvrij-percentage} aflossingsvrij.

Beleggingshypotheek rente berekenen

De hoogte van de rente voor een beleggingshypotheek wordt bepaald door diverse factoren, waaronder de ligging, gewenste Loan-to-Value (LTV) en de rentevastperiode. U kunt eenvoudig online uw beleggingshypotheek berekenen en zo inzicht krijgen in de indicatieve rente en de bijbehorende maandlasten. De rentevastperiode voor de beleggingshypotheek is flexibel en kan gekozen worden voor 3, 5 of 7 jaar.

Werkkapitaal vrijmaken met een beleggingshypotheek

Heeft uw bedrijf behoefte aan werkkapitaal? Zet de overwaarde van uw pand in. Door uw pand te herfinancieren, kunt u geld vrijmaken dat u kunt investeren in uw bedrijf of kunt gebruiken voor extra financiële flexibiliteit in uw zakelijke exploitatie. Het vrijmaken van werkkapitaal via uw pand is vaak voordeliger dan een rekening-courant faciliteit bij de bank, en een bijkomend voordeel is dat de looptijd vaststaat. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. 

De beleggingshypotheek van Mogelijk is bestemd voor vastgoedbeleggers en vastgoedprofessionals

Vastgoedbeleggers en vastgoed professionals vinden hun beleggingshypotheek voor hun vastgoed bij Mogelijk. De eerste stap naar uw beleggingshypotheek is het invullen van de quickscan op onze website, hiermee dient u in 1 minuut uw aanvraag in. Deze is overigens volledig vrijblijvend. U krijgt van ons meteen een rente-indicatie. Op basis van de door u verstrekte informatie, ontvangt u vervolgens onze voorlopige offerte. Het afsluiten van uw beleggingshypotheek kan volledig online en telefonisch. Wilt u eerst kennismaken? Maak dan een afspraak, wij ontvangen u graag bij ons op kantoor in Breukelen.

Veelgestelde vragen

Hoe sluit ik een beleggingshypotheek af?

U kunt vanaf elke gewenste locatie online uw beleggingshypotheek afsluiten. De eerste stap is het invullen van de quickscan. U ontvangt van ons op basis van het ingevoerde adres direct een rentevoorstel. U stuurt aanvullende gegevens naar ons toe en op basis daarvan maken wij een indicatieve offerte voor uw beleggingshypotheek. Gaat u akkoord, dan hebben wij een taxatie nodig. Hier vindt u een overzicht van taxateurs waarmee wij werken. Is alles in orde, dan ontvangt u onze definitieve offerte. De getekende offerte stuurt u naar ons. Wij geven de notaris de opdracht om de hypotheekakte op te maken. Nadat u deze heeft ondertekend, worden de gelden naar u overgemaakt en is de financiering een feit!

Wat is de looptijd van de beleggingshypotheek?

De looptijd van de beleggingshypotheek is in principe 20 jaar maar looptijden tussen 3 en 30 jaar zijn ook toegestaan. De looptijd van de rente is 5 jaar waarna deze wordt herzien.

Hoe werkt een beleggingshypotheek?

U kunt snel en eenvoudig bij Mogelijk een beleggingshypotheek afsluiten. Om een rente-indicatie te ontvangen en uw aanvraag in te dienen, doet u quickscan op onze site. U ontvangt dan direct een rente-indicatie in uw mailbox. U levert ons informatie aan en wij sturen u onze voorlopige offerte. Bent u akkoord? Dan is een taxatie nodig en volgt de definitieve offerte die u getekend aan ons terugmailt, waarna nu kunt passeren bij elke gewenste notaris in Nederland. Wilt u snel financieren? Laat dan uw pand direct na het doen van de quickscan taxeren. Bekijk hier met welke taxateurs Mogelijk samenwerkt.

Wat is de LTV bij een beleggingshypotheek?

Mogelijk financiert tot 75% LTV.

Must read voor vastgoedbeleggers

Download onze Must read voor vastgoedbeleggers met ervaringen en tips van experts. Zij leggen uit hoe het puntenstelsel werkt, waarom het slim is om ‘placeholder’ te worden en hoe u geld kunt vrijmaken voor uw volgende beleggingen.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen