Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Een pand aankopen en plannen om te verduurzamen?

Verduurzaming van vastgoed

Verduurzaming financieren?

Een pand financieren voor verduurzaming met een leensom vanaf € 25.000,-.

 • Leensom vanaf € 25.000,-
 • Aantrekkelijke voorwaarden
 • Snelheid en gemak
 • Financiering vanuit netwerk private investeerders

Verduurzamingsfinanciering voor ondernemers in Overijssel

Bent u ondernemer in Overijssel en streeft u naar een duurzamere toekomst voor uw bedrijf? Met het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel kunnen wij u financieren.

MogelijkhedenFinanciering aanvragen

Verduurzaming van uw bedrijfspand loont

Wilt u als ondernemer, vastgoedbelegger of ontwikkelaar een object aankopen en heeft u plannen om te verduurzamen of heeft u een bestaand pand dat u wilt verduurzamen? Met een verduurzamingsfinanciering van Mogelijk kunt u uw groene ambities waarmaken! Met gedegen vastgoedkennis zien wij, net als u, de kansen en denken we in mogelijkheden. Wij verstrekken voor verduurzaming financieringen met leensommen vanaf € 25.000,-.

Verduurzamen van vastgoed

Financiering van verduurzaming voor ondernemers.

 • Leensommen vanaf €25.000
 • Maximale LTV 75%
 • Looptijden vanaf 6 maanden
 • Aflossing naar 50% LTV o.b.v. 20 jaar
 • Vrijheid van altijd boetevrij extra aflossen
 • Taxatie niet verplicht
 • Bouwdepot mogelijk

Doe de quickscan  

Verduurzamen zonder gedoe

U heeft alles al bedacht. Isolatie, zonnepanelen, warmtepompen of een groen dak. Uw plannen wachten alleen nog op de juiste financiering. Onze vastgoedspecialisten hebben kennis van vastgoed en kunnen zeer snel schakelen. Alles is erop gericht om uw plannen waar te maken. Gemak staat voorop.

Verduurzaming is actueel en relevant

Bij Mogelijk kunt u vertrouwen op goede kennis op het gebied van mogelijkheden voor verduurzaming. De vastgoedspecialisten die projecten beoordelen, herkennen en erkennen de kansen in vastgoed, zij hebben allen meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed. Bovendien is een van de oprichters van Mogelijk ook projectontwikkelaar. Hij kent de kansen, risico’s, eisen, contracten en alles met betrekking tot noodzakelijke vergunningen als geen ander. Ook snappen wij dat u gebaat bent bij een makkelijk proces, wij zetten alles op alles om u financiering snel en vakkundig voor elkaar te krijgen.

Voordelen verduurzamingsfinanciering bij Mogelijk

 • Korte looptijden: 6-36 maanden

 • Binnen 48 uur een offerte

 • Diepgaande vastgoedkennis

 • Periodieke bouwdepot uitbetalingen

 • Ook overbruggingen

 • Leensommen vanaf €25.000

Verduurzamingsfinanciering in 6 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.

Doe de quickscan

U hoort binnen 48 uur of wij uw object kunnen financieren.

We ontvangen u op kantoor en bespreken de mogelijkheden. U ontvangt de offerte die u indien gewenst direct kunt ondertekenen. We ontvangen van u graag een aantal stukken ter onderbouwing van de aanvraag.

Het object wordt gepubliceerd op ons platform óf beoordeeld door het fondsteam om opgenomen te worden in het Zakelijke Hypotheken Fonds.

Een investeerder claimt uw object of de fondsmanager neemt uw aanvraag op in het fonds.

U ondertekent enkele documenten, gaat tekenen bij de notaris en u kunt door met ondernemen!

Goed om te weten over de verduurzamingsfinanciering

Herfinanciering van verduurzamingfinanciering

Bij Mogelijk kunt u gemakkelijk verduurzamingsfinanciering aanvragen. Of u nu financiering nodig heeft voor uw verduurzamingsprojecten of op zoek bent naar betere voorwaarden, Mogelijk biedt de mogelijkheid om uw zakelijke vastgoed op een duurzame manier te herfinancieren. Doe de vrijblijvende quickscan en ontvang binnen 48 uur een indicatie van het leenbedrag dat haalbaar is voor uw verduurzamingsinitiatieven. Voor het afsluiten van de Verduurzamingsfinanciering is het belangrijk om inzicht te geven in de verduurzamingsplannen. 

Aflossingsvrije verduurzamingsfinanciering

Heeft u een verduurzamingsproject waarbij u op zoek bent naar financiering met lage aflossingen? Mogelijk biedt financiering voor alle typen vastgoed.  De lening is voor {p2p-aflossinsgsvrij-percentage} aflossingsvrij en wanneer u minder dan de helft van de waarde van uw pand bij Mogelijk financiert, is er helemaal geen aflossingsverplichting. U kunt vrijblijvend de aflossingsmogelijkheden voor uw pand berekenen.

Verduurzamingsfinanciering rente berekenen

De rente voor verduurzamingsfinanciering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gewenste Loan-to-Value (LTV) en de rentevastperiode. Via de online berekeningstool kunt u inzicht krijgen in de indicatieve rente en bijbehorende maandelijkse kosten voor uw verduurzamingsproject. De rentevastperiode voor verduurzamingsfinanciering varieert tussen 3, 5 of 7 jaar.

Eenmalige kosten voor verduurzamingsfinanciering

Bij het afsluiten van de verduurzamingsfinanciering worden eenmalig 2,95% afsluitprovisie over de leensom in rekening gebracht door Mogelijk Vastgoedfinancieringen, met een minimum van € 2.250,-. Deze kosten zijn vrijgesteld van BTW. De afsluitprovisie wordt betaald via de notaris bij het passeren van de financieringsakte.

Must read voor ondernemers

Download onze Must read voor ondernemers met ervaringen en tips. Verrijk uw kennis met artikelen van een collega-ondernemer, notaris, financieel adviseur en makelaar.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen