Vastgoedportefeuille (her)financieren

De voordelen van het financieren van uw vastgoedportefeuille bij Mogelijk.

 • Rente vanaf 5,55%
 • Boetevrij extra aflossen tot 50% LTV en daarna 10% per jaar
 • Financieringen in heel Nederland
 • Snel en eenvoudig proces
 • Van harte welkom met en zonder intermediair

Vastgoedportefeuille herfinancieren

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
Rente vanaf 5,55% per jaar, 5 jaar vast
Rente vanaf 5,55% per jaar, 5 jaar vast
Financiering in heel Nederland, zowel steden als dorpen
Financiering in heel Nederland, zowel steden als dorpen
Aflossingsvrij tot 75%, aflostermijn 30 jaar
Aflossingsvrij tot 75%, aflostermijn 30 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair

Uw vastgoedportefeuille (her)financieren

Wilt u uw vastgoedportefeuille financieren of herfinancieren? En dat tegen aantrekkelijke voorwaarden om zo het hoogste rendement te halen? Of heeft u plannen om uw vastgoedportefeuille uit te breiden?
U krijgt het voor elkaar met De Verhuurhypotheek van Mogelijk. Met deze vastgoedhypotheek weet u zeker dat u uw vastgoedportefeuille (her)financiert tegen aantrekkelijke condities. Zo kunt u uw verhuurde vastgoed financieren met een rente vanaf 5,55%. Bovendien hanteren wij een aflostermijn van 30 jaar en is de lening tot 75% aflossingsvrij.

Uw vastgoedportefeuille (her)financieren om uit te breiden

Bent u in het bezit van een of meerdere woningen of appartementen voor de verhuur en zit er overwaarde op de financiering? Dan kunt u kapitaal vrijmaken door uw vastgoedportefeuille te herfinancieren. De overwaarde in uw portefeuille gebruikt u dan om te investeren in nieuwe beleggingspanden. U financiert het uitbreiden van uw vastgoedportefeuille eenvoudig met De Verhuurhypotheek van Mogelijk. Wilt u uw complete vastgoedportefeuille financieren of herfinancieren? Onze accountmanagers zitten klaar om u een passend voorstel te doen.

Hoe werkt het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille?

Het (her)financieren van uw complete vastgoedportefeuille is makkelijk geregeld. U kunt uw complete portefeuille aan ons voorleggen en wij gaan voor u na tegen welke condities wij de herfinanciering kunnen aanbieden. Wij leggen de focus op het vastgoed en de waarde ervan. Wij kunnen u heel snel laten weten of wij uw vastgoedportefeuille kunnen (her)financieren.

Vastgoedportefeuille herfinancieren

Het herfinancieren van beleggingspanden bij Mogelijk: ons stappenplan


In vier stappen een herfinanciering van uw beleggingspanden

 • Quickscan in 1 minuut Dien uw aanvraag in via onze quickscan op de website. U ontvangt van ons direct een rente-indicatie!
 • Voorlopige offerte Op basis van de informatie die u ons verstrekt, ontvangt u van ons de voorlopige offerte.
 • Taxatie en definitieve offerte U geeft de taxateur opdracht uw pand te taxeren. Hierna ontvangt u de definitieve offerte.
 • Gefeliciteerd met uw financiering! Hebben wij de ondertekende offerte binnen, dan kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, uw financiering is een feit! Op naar de financiering van uw volgende beleggingspand!
Tip: Heeft u haast?

Laat dan direct uw beleggingsobject taxeren door een van onze taxateurs, dan kunnen we u nog sneller financieren!

10 onmisbare tips and tricks voor vastgoedbeleggers

Hoe kunt u een relevante vastgoedportefeuille opbouwen? Wat zijn de belangrijkste do's & dont's?
In onze mustread voor vastgoedbeleggers leest u ervaringen en tips van experts. Zij leggen uit hoe het puntenstelsel werkt, waarom het slim is om 'placeholder' te worden en hoe u geld kunt vrijmaken voor uw volgende beleggingen.

Downloaden

Veelgestelde vragen
Wanneer spreken we van een vastgoedportefeuille?

Iedere aanvraag van meer dan één pand (met woonbestemming, bestemd voor verhuur), beschouwen we als een portefeuille.

Hoe vraag ik (her)financiering aan voor een vastgoedportefeuille?

U kunt op twee manieren een aanvraag voor herfinanciering voor een vastgoedportefeuille bij Mogelijk doen.

 1. Direct via ons portefeuille-formulier. U kunt daar de kenmerken van meerdere panden invoeren en hoeft maar één keer uw eigen gegevens in te voeren.
 2. Via uw intermediair. Deze heeft toegang tot een portal voor intermediairs waar hij/zij eenvoudig portefeuilles kan invoeren.

Ieder object krijgt een aparte hypothecaire inschrijving. U ontvangt van Mogelijk ook per object een factuur voor de betaling van aflossing en rente.

Kan ik de overwaarde van het ene pand benutten voor financiering van een ander pand?

Mogelijk beoordeelt ieder pand op zijn eigen waarde. Ieder pand krijgt een eigen hypothecaire inschrijving. De voorwaarden - zoals maximale LTV  en rentepercentage - worden voor ieder pand afzonderlijk vastgesteld. Heeft u overwaarde op een pand, dan kunt u liquide middelen vrijmaken door de hypotheek op dat pand te verhogen en dit geld als eigen inbreng te benutten voor de hypotheek op een ander pand.

Waarom kan het interessant zijn mijn portefeuille te herfinancieren?

Wanneer er overwaarde in uw panden aanwezig is, kunt u deze door herfinanciering liquide maken en bijvoorbeeld gebruiken voor verbetering of uitbreiding van uw portefeuille. Ook kan het interessant zijn de voorwaarden van uw huidige financiering te vergelijken met die van de Verhuurhypotheek van Mogelijk. De lange looptijd en hoog aflossingsvrije gedeelte van onze Verhuurhypotheek in combinatie met de aantrekkelijke rente biedt u al snel voordelen ten opzichte van andere hypotheken.

HomeVastgoedportefeuille (her)financieren