Podcasts

Een unieke productie van BNR, gesponsord door Mogelijk

Radioreeks 'Vastgoed Gezocht'

Is beleggen in vastgoed een goed keuze nu de rente op spaarrekeningen historisch laag is? Wat zijn de kansen en welke risico's gaan ermee gepaard? In de radioreeks Vastgoed Gezocht gaan Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter op zoek gaan naar antwoorden op prangende vragen over vastgoed. Daarnaast wordt gesproken over grote vraagstukken zoals woningbouw, het anders inrichten van kantoren en het transformeren van winkelpanden. Mogelijk  sponsort dit radioprogramma over vastgoed om kennis over dit onderwerp toegankelijk te maken voor een brede doelgroep.

Maarten Bouwhuis is presentator van BNR Nieuwsradio, Maarten de Gruyter is projectontwikkelaar en werd in 2018 uitgeroepen tot vastgoedman van het jaar.

Laat u inspireren

Vastgoed Gezocht is elke maandagavond om 19.00 uur live beluisteren. Of u kunt de podcast per onderwerp terugluisteren via de artikelen rechts op deze pagina. Naast deze podcast kunt u ook luisteren naar de radioreeks 'Het Geld en de Stenen'. In deze uitzendingen delen ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders hun ervaringen over vastgoed financieren.

Nog meer ervaringen van vastgoedbeleggers, ondernemers en investeerders

Wilt u nog meer weten van de ervaringen van andere ondernemers, vastgoedbeleggers investeerders? Lees dan ons Mogelijk Magazine. Hierin vindt u vele interviews met onze klanten die u meenemen in hun verhalen en uitleggen wat hun motivatie is geweest om een vastgoed financiering af te sluiten bij Mogelijk.

Financieren jullie mijn object?

Doe binnen 1 minuut vrijblijvend de quickscan en hoor binnen 2 werkdagen welke leensom haalbaar is.

Start direct de quickscan

HomeVastgoed Gezocht