Stabiel rendement met eerste recht van hypotheek

Investeren in zakelijke hypotheken

Bent u op zoek naar manieren om uw geld te investeren? Wilt u zekerheid en vindt u kapitaalbehoud belangrijker dan maximaal rendement? Investeren in zakelijke hypotheken is hét veilige alternatief voor beleggen in aandelen en vastgoed. Bij Mogelijk kunt u een-op-een in de zakelijke hypotheek van een ondernemer investeren of u kunt beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Beide investeringsopties bieden u een stabiel rendement geborgd met zekerheid van eerste hypotheek.

Investeren vanaf € 50.000,-

Investeren in de één-op-één Ondernemershypotheek

Investeer één-op-één in de zakelijke hypotheek van een ondernemer en ontvang een aantrekkelijke rente.

Uw voordelen

  • 5% - 6,5% rendement
  • Een-op-een investering
  • Vastgoed als veilig onderpand
  • Eerste recht van hypotheek op uw naam
  • Uw geld is op ieder moment liquide te maken

Investeren in de één-op-één Ondernemershypotheek

Maak direct een afspraak

Beleggen vanaf € 100.000,-

Beleg in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

Beleg in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds en kies voor een stabiel rendement, gespreide belegging en voor vastigheid. Na het succes van Fonds l gaan we vanaf september met fonds ll van start. 

Uw voordelen

  • 5% geprognosticeerd rendement per jaar voor 5 jaar vast
  • Eerste recht van hypotheek, over de gehele portefeuille
  • Maandelijkse uitbetaling rendement
  • Gemak; na inleg hoeft u niets meer te doen
  • Stabiel rendement met stevige zekerheden

Fondsbeleggen Kom naar de kennissessie

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
De zekerheden voor investeerders bij Mogelijk
Eerste recht van hypotheek  

Eerste recht van hypotheek

U investeert - direct of via het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds - in zakelijke hypotheken van ondernemers met het pand als onderpand. Op uw investering rust het eerste recht van hypotheek. Hier wordt gebruik van gemaakt als de geldnemer niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Als het tot executie komt, wordt uit de opbrengst uw leensom als eerste terugbetaald, nog voordat bijvoorbeeld de Belastingdienst aan de beurt is.

Debiteur tekent in privé mee  

Debiteur tekent in privé mee

De ondernemer tekent bij het aangaan van de lening altijd ‘in privé’ mee. Ook als de financiering plaatsvindt in de B.V. van de ondernemer, tekent de ondernemer mee. Dit geeft extra zekerheid. Bovendien blijkt hieruit een grote betrokkenheid van de ondernemer.

Eigen inbreng van de debiteur  

Eigen inbreng van de debiteur

Mogelijk vraagt van debiteuren een substantieel deel aan eigen inbreng. Deze is voor de één-op-één financiering minimaal 15% en voor financieringen die door het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds verstrekt worden minimaal 35%. Hoe hoger de eigen inbreng, hoe lager de lening ten opzichte van de waarde van het onderpand (Loan-To-Value ofwel LTV), hoe meer zekerheid dat de leensom kan worden terugbetaald uit de opbrengst van de verkoop van het onderpand.

Secundaire opstalverzekering  

Secundaire opstalverzekering

Blijkt er geen opstalverzekering te rusten op het onderpand en het onderpand gaat verloren, dan is de opstal verzekerd door een secundaire opstalverzekering. Hoewel de kans zeer klein is dat een object verloren gaat, bieden we wel deze zekerheid.

Daarom investeren in zakelijke hypotheken

Mogelijk biedt u als investeerder twee mogelijkheden om uw geld te laten renderen. U kunt één-op-één investeren in de zakelijke hypotheek van een ondernemer of u kunt uw geld beleggen in het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds. Wij leggen u graag de voordelen uit van investeren bij Mogelijk. Bekijk de video.

Whitepaper aanvragen

Wilt u alle achtergronden en details weten over investeren bij Mogelijk? In onze whitepaper leest u alles over onze investeringsmogelijkheden en de voorwaarden.

Aanvragen

Investeren vanaf € 50.000,-

Investeren in de één-op-één Ondernemershypotheek

Investeren in de één-op-één Ondernemershypotheek

Maak direct een afspraak

Beleggen vanaf € 100.000,-

Beleg in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

Fondsbeleggen

Het eerste fonds is succesvol gelanceerd en we starten nu met fonds ll.  U kunt zich direct voor fonds ll  aanmelden, Voor dit fonds geldt 5% rendement en een looptijd van vijf jaar.

HomeInvesteren

Mogen we nog even uw aandacht?

We willen u graag het volgende aanbieden: