Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Wilt u als investeerder weten hoe u rendement maakt op uw vermogen?

Annemieke Schoonderwoerd, partner Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Wie bezig is met zijn vermogen, weet dat het geen sinecure is om dit een rendabele bestemming te geven. Of de rendementen zijn weliswaar hoog, maar de risico’s eveneens. Of de risico’s zijn te verwaarlozen, maar het rendement is dat ook. Denk aan speculeren op de beurs versus deposito’s. Wij bieden rendement met daarbij het vastgoed als onderpand op uw investering.

Meer rendement

Mogelijk heeft een hoogwaardig netwerk van vermogende investeerder. Zij stellen een deel van hun vermogen beschikbaar voor de verstrekking van hypothecaire leningen aan ondernemers. Onze investeerders zijn divers. Dit zijn onder anderen privépersonen, ondernemingen, vermogende families en (oud-) ondernemers die meer rendement wensen.

Geen omkijken

Wie toetreedt tot de poule van investeerders van Mogelijk, kan rekenen op een rendement met het vastgoed als onderpand op de investering. Het resultaat van de investering is voortdurend zichtbaar. Iedere eerste van de maand stort Mogelijk het rendement in de vorm van rente en aflossing op uw bankrekening. U heeft daar als investeerder geen omkijken naar, maar u heeft wél zelf ‘de handen aan het stuur’. Mogelijk regelt alles, maar de zekerheden staan op naam van u als de investeerder. Dat is de hypotheekakte met daarin prominent opgenomen het recht van eerste hypotheek. 

Vanaf 100 duizend euro

En wie zich aansluit, financuert de zakelijke hypotheek van een ondernemer die een eigen bedrijfspand wil kopen of herfinancieren in Nederland. De waarde van het te financieren pand is voor Mogelijk het uitgangspunt met daarnaast de eigen inbreng van de ondernemer. Voorwaarde is wel dat het onroerend goed zich in Nederland bevindt. Als de loan-to-value goed is, staat nagenoeg niets een succesvolle financiering in de weg. Het moet wel om zakelijk vastgoed gaan en het te financieren bedrag is vanaf 100 duizend euro.

Wekelijks nieuw aanbod

Wie aangeeft via Mogelijk zakelijk vastgoed te willen financieren, ontvangt wekelijks een e-mail met daarin het actuele aanbod. U kunt dan direct aangeven of u deze financiering wilt doen of dat u in elk geval geïnteresseerd bent in het project. U ontvangt dan alle informatie die voor de financiering van het object van belang is. De regie voert u zelf en als het tot een financiering komt, dan tekent u binnen enkele weken de hypothecaire akte bij de notaris.

Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak