Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Wij richten complexe processen zo in dat de investeerder er geen omkijken naar heeft

"Bijna elke dag voeren we verbeteringen door in onze processen. In de kern is het ons doel dat de financiële afwikkeling van een financiering zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt voor investeerders en aanvragers", zegt Business Analist Rewti van Loon-Khasa. Zij houdt zich bezig met de financiële systemen achter de leningoperatie.

"Samen met het tech-team ben ik verantwoordelijk voor alle financiële processen die volgen op de handtekening bij de notaris. Nieuwe producten zoals het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds moeten in de financiële systemen gebouwd worden. Het is onze taak om te bedenken hoe we zulke complexe operaties zo kunnen inrichten dat de investeerder er geen omkijken naar heeft."

Positieve trend

Voor investeerders is het proces rond het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds niet ingewikkeld. De inleg is minimaal € 100.000 met een vaste looptijd. Het rendement wordt maandelijks uitgekeerd. Wij zien dat ons concept aanslaat: inmiddels is het vierde Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds gesloten en zijn we nu gestart met het vijfde fonds.

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

 Fonds  Looptijd  Aantal investeerders  Geprognosticeerd   rendement per jaar
 I  3 jaar vast  85   4,5% 
 II  5 jaar vast  98   5% 
 III  5 jaar vast  130   6% 
 IV  5 jaar vast  107   6% 
 V  5 jaar vast  nu geopend

 6% 


Gunstig rendement, zonder inspanning

Zeker voor een investeerder die voor gemak gaat, is het interessant om in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds te stappen. Zodra de inleg is gestort, kost het hele proces geen inspanning meer: maandelijks wordt rendement uitgekeerd, het betalingsoverzicht versturen wij per mail en uiteraard ontvangt de investeerder het jaaroverzicht voor de inkomstenbelasting. Binnen het fonds hebben wij slechts beperkt te maken met aflossingen, én als er al aflossingen zijn wordt dit weer geherinvesteerd in het fonds.  Kortom, een behoudende investering met een gunstig rendement en weinig rompslomp. Wij zorgen ervoor dat de investeerder volledig ontzorgd wordt.

Kennissessies

Eind juni zijn er nog een drietal kennissessies gepland specifiek voor het fonds. Deze vinden overdag plaats, bij ons op kantoor en (op 27 juni) op Kasteel Nyenrode. U bent van harte welkom deze te bezoeken, uw vragen te stellen en kennis te maken met het team. Klik hier voor de data.

Inschrijven?

Deelnemen aan het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds kan nog tot en met 7 juli. Klik hier om in te schrijven.