Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Uw aandacht voor zakelijke hypotheken

U investeert bij Mogelijk, één-op-één of in het fonds, of u bent zich nog aan het oriënteren. Hoe dan ook, investeren in zakelijke hypotheken heeft uw aandacht. En dat is maar goed ook. Met alle ontwikkelingen die we zien in de vastgoedmarkt, worden onze investeerders toch keer op keer weer bevestigd in hun goede keuze. We kijken even naar de financieringsmogelijkheden die Mogelijk biedt.  

Één-op-één financieren 

Die ene ondernemer en die ene investeerder die elkaar vinden op het platform van Mogelijk. Dat is zoals het allemaal begon en zoals het nu nog steeds gaat. Op dinsdagochtend 9.00 uur het actueel aanbod en om 11.00 uur is het moment daar om een optie te nemen of een claim. Sinds 2016 hebben ondernemers al voor ruim 5.200 objecten via ons platform een financiering gevonden. Ook als investeerder en ondernemer elkaar al gevonden hebben is men van harte welkom. Daarvoor is er nu Bring Your Own; Mogelijk neemt alles rondom de financiering uit handen. Dus heeft iemand uit uw eigen netwerk u gevraagd of u kunt helpen met een financiering voor een pand, maar vindt u het lastig omdat u de persoonlijke relatie niet wilt belasten, weet dat Mogelijk u kan ontzorgen.   

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds 

In 2022 heeft Mogelijk haar diensten uitgebreid met het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Een stap die goed uitpakt, want ondertussen is alweer fonds VI open voor inschrijving. Het team van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is ondertussen ook uitgebreid. Madelon de Weerd is recent als relatiemanager aangesloten bij het team en zit niet stil. Elke dag is zij in gesprek met beleggers die in willen stappen en uiteraard met mensen die meer willen weten over fondsbeleggen.” Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds financiert een gevarieerde mix aan hoogwaardig vastgoed verspreid over heel Nederland. Beleggen kan al vanaf € 100.000,- met een geprognosticeerd rendement van 6,5%. Het eigendom van het vastgoed blijft bij de ondernemer, wat betekent dat het risico van waardevermindering en leegstand bij hen blijft. Daarnaast brengt de ondernemer minimaal 35% eigen inbreng in en het fonds heeft het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille. “Dat zijn de praktische kenmerken”, vervolgt Madelon, “dat kan men allemaal lezen op de website en in de brochure “maar wij vertellen graag hoe het allemaal in z’n werk gaat, wat ervaringen zijn met de eerdere fondsen en wat er verwacht wordt bij een inschrijving.”

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VI   

  • Een geprognosticeerd rendement van 6,5% 

  • De mogelijkheid om te investeren vanaf € 100.000,-  

  • Een stabiel rendement met een looptijd van vijf jaar  

  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd  

  • Diversiteit en spreiding over verschillende vastgoedobjecten  

  • Het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille  

Kennissessies 

Het geven van uitleg en het beantwoorden van vragen is een belangrijke reden dat we mensen graag uitnodigen voor een kennissessie. We vertellen graag hoe het fonds werkt en hoe we de te financieren objecten selecteren. Er is voldoende ruimte voor vragen. De kennissessies vinden plaats bij ons op kantoor, of zoals we binnenkort gepland hebben, op locatie. We organiseren op 30 september namelijk een sessie op het Museumplein Polo Event in Amsterdam waar wij sponsor van zijn. Het event is al indrukwekkend op zich, maar wij vinden het erg fijn dat we naast sportiviteit en gezelligheid, ook een stuk inhoud kunnen bieden aan onze gasten. En natuurlijk kunt u daarna genieten van alles wat het event u te bieden heeft. We verwelkomen u graag op de polo of bij een van onze andere sessies. Klik hier voor de data. 

Polo 

Polo? Paarden? Is dat niet een beetje een deftige bedoening? Nou, na ons sponsorschap in 2022 weten wij wel beter. De dynamiek van het spel, de wendbaarheid van jockey en paard, er met je neus bovenop staan, het is gewoonweg indrukwekkend. En voor iedereen leuk! Uiteraard wordt er voor de gasten erg goed gezorgd, iets dat wij bij Mogelijk heel belangrijk vinden. Daarom zijn we dit jaar nog een keer sponsor en vinden we het bijzonder leuk om bestaande relaties te ontvangen én om kennis te maken met mensen die interesse hebben in investeren. Het event is van 29 tot en met 1 oktober. Inschrijven kan hier. Wilt u uw bezoek combineren met het bijwonen van de kennissessie, meldt u zich dan aan voor een bezoek op 30 september geef bij de opmerkingen aan ‘kennissessie’.