Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Turn-key woningen

De muren gesausd, de vloer gelegd en het bestek al netjes in de keukenlade. Wie voor gemak gaat, kiest tegenwoordig voor turn-key in plaats van casco. Te gast is Mariska Jagt van Studio Jagt. Zij verzorgt de gehele styling van woningen en appartementen, zodat kopers direct hun intrek kunnen nemen.

Je woning turn-key opgeleverd krijgen wint de laatste jaren aan populariteit. Mariska vertelt: “In Amerika is je huis casco opgeleverd krijgen onvoorstelbaar. Ik ben van mening dat wij in Nederland nog veel kunnen leren van die servicegerichte mentaliteit. Met Studio Jagt ontzorgen wij mensen door de woning helemaal gereed te maken. Want als je een nieuwbouwhuis opgeleverd krijgt, heb je nog ontzettend veel uit te zoeken en werk te verzetten. En iedereen heeft het tegenwoordig druk genoeg. Wij nemen uit handen waar kopers minder goed in zijn of geen tijd voor hebben.”

Luister de hele podcast

Ontzorgtraject

De designstudio denkt alles uit, van vaste onderdelen tot de kleinste details. Een fitnessruimte of wijnkelder tot kunst aan de muur; kopers hoeven nergens meer naar om te kijken. “De toekomstige bewoners kiezen zelf hoe ver ze willen gaan.” Studio Jagt is betrokken bij de oplevering van BOLD, een innovatieve woontoren in Amsterdam Noord. “De ontwikkelaar heeft ons ingeschakeld om de kopers een volledig ontzorgtraject te kunnen bieden. Elke koper kreeg van de ontwikkelaar vijf uur advies van Studio Jagt. Daarna konden de kopers, als ze daar interesse in hadden, verder in een individueel traject.”

Meefinanciering

Het voordeel van turn-key woningen is volgens Mariska niet alleen de ontzorging, maar ook de financiering. “Veel van wat wij doen kan meegefinancierd worden in de hypotheek. Denk hierbij aan de vloeren, gordijnen en maatwerkkasten, zoals een walk-in closet of ingebouwde kasten in de woonkamer. Zo is een groot deel van de inrichting al compleet.”

Vooralsnog richten Mariska en haar collega’s zich voornamelijk op het hoge segment. Toch is ze van mening dat sleutelklare woningen ook de toekomst zijn voor het middensegment. “Er zijn allerlei alternatieven die niet de hoofdprijs kosten, maar wel een mooie look en feel hebben. Ik denk dat de mentaliteit van Nederlanders aan het veranderen is en uiteindelijk veel mensen voor een turn-key woning zullen kiezen.”

Vastgoedfinanciering bij Mogelijk

Heeft u een casco of turn-key vastgoedobject op het oog? Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren. Wij verstrekken vastgoedfinancieringen voor objecten in heel Nederland, van de grote stad tot de kleine kern.