Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

“Sparren met intermediairs en het bieden van soepele processen geeft voldoening”

“De snelheid die wij bij Mogelijk kunnen bieden om vastgoedfinancieringen tot stand te brengen vind ik een verademing. We denken graag mee, kijken naar wat er kan en komen dan vaak tot passende financieringsoplossingen”, vertelt Marcel Doornbos. Hij is aanspreekpunt voor intermediairs in de regio Noord.

Marcel woont is Assen en werkt vanuit die omgeving voor intermediairs uit Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. “Ik ben in april gestart, maar ik ken Mogelijk al langer. Ik heb een aantal jaren bij Credion gewerkt en als adviseur voor mijn klanten vaak aanvragen ingediend bij Mogelijk. Ik ben al twintig jaar actief in de financiële wereld, ik heb gewerkt bij een incassobedrijf, ik ben adviseur en kredietanalist geweest bij een bank, en nu ben ik aanspreekpunt voor intermediairs. Die voelt voor mij als een goede en logische stap waar ik veel van mijn expertise in kwijt kan.”

Persoonlijke aanpak

“Mogelijk biedt een uitstekend pallet als het gaat om het herfinancieren of financieren van vastgoed. Het is heel fijn dat bij ons vastgoed het uitgangspunt vormt voor de financiering. Hier zitten de zekerheden in. Dat biedt ruimte. Bovendien is onze aanpak persoonlijk en we zijn benaderbaar. Ik merk dat intermediairs het prettig vinden om soms heel even te bellen om een vraag voor te leggen, zodat ze weer vlot verder kunnen.”

Intermediairs blij maken

“Mijn dag is geslaagd als ik een intermediair blij kan maken met onze oplossingen. Vandaag had ik een intermediair aan de lijn die een vastgoedportefeuille voor zijn klant wilde herfinancieren. Ik belde hem twee uur nadat hij de aanvraag had ingediend, hij was verrast vanwege het tempo. We konden direct verder schakelen. Dat geeft voor alle partijen voldoening.”