Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Open voor inschrijving: fonds VI met geprognosticeerd rendement van 6,5%

Het heerlijke van de zomervakantie is de ontspanning, het liefst houdt u dat gevoel nog een tijdje vast. En dat kan. Mogelijk brengt de ontspannen sfeer van een zomervakantie naar de wereld van zakelijk beleggen. Na inleg in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds hoeft u als belegger namelijk helemaal niets meer te doen. Maandelijks krijgt u uw rendement uitgekeerd. Het zesde fonds kent een aantrekkelijk geprognosticeerd rendement van 6,5%. 

Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans geeft aan: “Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds financiert een gevarieerde mix van hoogwaardig vastgoed verspreid over heel Nederland. Beleggers hebben deze optie omarmd en ze waarderen meer dan ooit de zekerheden en het gemak van het fonds. Beleggen kan al vanaf € 100.000,- met een geprognosticeerd rendement van 6,5%. Dit fonds heeft een looptijd van vijf jaar. Het geprognosticeerde rendement van 6,5% is hoger dan eerdere fondsen. We volgen hierbij de markt waarbij alle rentes wat hoger zijn. Hiermee bieden we een heel aantrekkelijke propositie.” 

Korting op instapvergoeding voor eerste 50 inschrijvers 

De instapvergoeding voor beleggers bedraagt eenmalig 0,75% van de inleg. Dit bedrag is vrij van BTW. “We willen graag dit nieuwe fonds positief opstarten en bieden daarom de eerste vijftig deelnemers een korting van 0,25% op deze instapvergoeding. Dat lijkt ons een mooie manier om de vakantieperiode af te sluiten en weer lekker vooruit te kijken waarbij u als belegger een positief rendement kunt maken op uw geld.” 

Eenvoudig proces 

Wilt u beleggen? U kunt online aangeven met welk bedrag u wilt meedoen. Hierna ontvangt u van ons een link naar een beveiligde omgeving waarbij wij u vragen om uzelf online te identificeren en een formulier herkomst vermogen in te vullen. Zodra wij uw informatie hebben gecontroleerd, en u heeft de overeenkomst (digitaal) ondertekend, ontvangt u bericht dat u onderdeel bent van de groep fondsbeleggers. U stort uw inleg op de fondsrekening waarna u, nadat het fonds gevuld is (8 weken na sluiting), maandelijks op elke eerste werkdag van de maand uw rendement uitgekeerd krijgt. “De objecten die we vanuit het fonds financieren worden door de specialisten binnen Mogelijk zorgvuldig geselecteerd. U hoeft hierbij geen actie te ondernemen en ook hoeft u geen stukken te tekenen bij de notaris. Gedurende de looptijd van het fonds houden we beleggers op de hoogte met halfjaarlijkse rapportages en organiseren we jaarlijks een participantenvergadering. En uiteraard staan we altijd klaar om tussentijds vragen te beantwoorden en met onze beleggers te praten.” 

Dit is hét alternatief voor vastgoedbeleggers 

Miranda: “We horen steeds vaker dat beleggers op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele vastgoedfondsen of zelf beleggen in vastgoed. Het verschil tussen ons hypothekenfonds en de conventionele vastgoedfondsen is significant. Waar vastgoedfondsen en vastgoedbeleggers vastgoed aankopen en exploiteren, verstrekken wij zakelijke hypotheken aan ondernemers met hun vastgoed als onderpand. Ons rendement is niet afhankelijk van de waardeverandering van het onderpand, wat vergelijkbaar is met het vasthouden van de ontspanning van uw vakantie, ongeacht de grillen van het weer. Het eigendom van het vastgoed blijft bij de ondernemer, wat betekent dat het risico van waardevermindering en leegstand bij hen blijft. Daarnaast brengt de ondernemer minimaal 35% eigen inbreng in en het fonds heeft het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille." 

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VI  

  • Een geprognosticeerd rendement van 6,5% 

  • De mogelijkheid om te investeren vanaf € 100.000,- 

  • Een stabiel rendement met een looptijd van vijf jaar 

  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd 

  • Diversiteit en spreiding over verschillende vastgoedobjecten 

  • Het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille 

  • Korting op de instapvergoeding voor de eerste 50 inschrijvers 

Wilt u meer ontdekken?  

Als u wilt, maken we een persoonlijke afspraak met u om het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds nader toe te lichten en uw eventuele vragen te beantwoorden. U bent daarvoor van harte welkom bij ons op kantoor in Breukelen. U bent ook van harte welkom op een van onze kennissessies. We leggen graag uit hoe het fonds werkt en hoe we de te financieren objecten selecteren. Eind september organiseren wij ook twee sessies op locatie (vol=vol). Dit zal zijn op de Museumplein Polo waar wij voor de tweede keer sponsor van zijn. Combineer de inhoudelijkheid van de sessie met de bijzondere ervaring van de polo op deze prachtige plek!