Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Op naar 2022!

Het einde van 2021 komt in zicht. Een uitgelezen moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. En vooral ook uit te kijken naar wat 2022 in petto heeft.

Voor Mogelijk staat in elk geval vast dat 2021 een succesvol jaar was. In maart vierden we ons 5-jarige jubileum, een moment om trots op te zijn! De groei is verder ingezet en de directie is met de komst van Ferry de Vries naast Folkert Eggink en Dirk Jan van der Hoeden nu compleet. En niet onbelangrijk: we hebben ontzettend veel klanten blij kunnen maken. Ook afgelopen jaar hebben we weer veel ondernemers en investeerders aan elkaar gekoppeld zodat dromen waarheid konden worden. En daar doen we het natuurlijk allemaal voor!

Luisteren naar klanten

We luisteren graag naar onze klanten. “We snappen de vragen en de wensen”, zegt Dirk Jan van der Hoeden. “We hebben veel aandacht voor zowel de investeerder als de ondernemer die zijn object wil laten financieren.” Luisteren naar de klant betekent dat we regelmatig nieuwe services en producten introduceren die aansluiten op de behoeften van onze relaties. We hebben dit jaar hard gewerkt aan de beveiligde intermediairsportal en recent een gloednieuwe app gelanceerd waarmee investeerders onder andere hun verstrekte leningen kunnen inzien en te verwachten stortingen kunnen bekijken. Ook in 2022 hebben we weer mooie plannen om onze producten en service verder uit te breiden.

Groeipotentie

In 2022 verwachten we dat de sterke groei blijft doorzetten. “De groeipotentie in de markt is nog altijd enorm”, zegt Folkert Eggink. “Dus ik verwacht dat we de stijgende lijn blijven vasthouden. De vraag naar vastgoedfinancieringen zie ik niet snel afnemen. We hebben nu 1.500 aanvragen voor financieringen per maand en voor volgend jaar schatten we dat dat er maandelijks 2.000 zullen zijn.”

Persoonlijk contact

De groei bij Mogelijk zal echter nooit ten koste gaan van het persoonlijke contact, benadrukt Ferry de Vries. “We maken altijd tijd voor interactie met de aanvragers en investeerders. Daar wil je niet op bezuinigen. Je wilt nooit naar de situatie waarbij jouw klanten zich door een telefonisch keuzemenu moeten worstelen om iemand te kunnen spreken. Daarom vinden we het ook zo leuk en relevant als klanten langskomen op ons kantoor in Breukelen.” En om dezelfde reden waren we met een groot Mogelijk-team present met onze eigen stand op vastgoedbeurs PROVADA.

Helaas was persoonlijk contact in coronatijd niet altijd mogelijk. Gelukkig hebben we enkelen van jullie kort kunnen spreken op zaterdag 11 december tijdens onze coronaproof ‘kerstbomen drive thru’. Wie we niet face-to-face hebben kunnen ontmoeten, bedanken we graag via deze weg voor de geweldige samenwerking afgelopen jaar. We wensen iedereen mooie feestdagen. Op naar een inspirerend 2022!