Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds schiet door grens van € 100 miljoen aan investeringen

Anderhalf jaar geleden lanceerden we het allereerste Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Inmiddels is het zesde fonds geopend en vieren we een feestje, samen met onze investeerders en ondernemers: het totaal geïnvesteerde bedrag aan Mogelijk fondsbeleggingen is door de grens van € 100 miljoen gegaan! 

Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans: "Sinds 2016 brengt Mogelijk zeer succesvol ondernemers en investeerders bij elkaar. Tot voor kort ging dat alleen vastgoedfinancieringen die één-op-één tot stand werden gebracht tussen één ondernemer en één investeerder. Begin vorig jaar werd er een nieuwe veelbelovende variant aan toegevoegd: het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. De tot nu toe zes fondsen bevatten een mooie mix van hoogwaardig Nederlands zakelijk vastgoed. Investeerders kunnen een bedrag vanaf € 100.000,- inleggen tegen een vaste looptijd en een mooi rendement. Bij het zesde fonds is dat een looptijd van vijf jaar, tegen een rendementsprognose van 6,5%. Dat dit voor beleggers en ondernemers aantrekkelijk is, blijkt wel uit de steeds grotere belangstelling. Het totaal aan investeringen in onze hypothekenfondsen is nu door de grens van € 100 miljoen geschoten en daar zijn we heel trots op. Het bevestigt het vertrouwen van investeerders en ondernemers en dat is natuurlijk het allerbelangrijkst." 

Zakelijke hypotheken met vastgoed als onderpand 

"Beleggers hebben in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds hét alternatief ontdekt voor beleggen in aandelen of een vastgoedfonds", zegt Miranda. "Vastgoedbeleggers en vastgoedfondsen kopen en exploiteren vastgoed, terwijl het in ons hypothekenfonds gaat om investeringen in zakelijke hypotheken met het betreffende vastgoed van de ondernemer als onderpand. Het rendement is niet afhankelijk van de waardeverandering van het onderpand en dat maakt een groot verschil in risico. Bovendien kan de investeerder achteroverleunen terwijl de inleg voor een vastgesteld aantal jaren rendeert." 

Aantrekkelijke optie voor investeerders 

Zeker omdat de vastgoedmarkt voortdurend in beweging is, vormt het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds voor investeerders een zeer aantrekkelijke optie. Vastgoedbeleggers lopen tegen veranderde regels aan die ervoor kunnen zorgen dat rendementen tegenvallen. "In de zoektocht naar alternatieven om opgebouwd kapitaal te laten renderen, komen steeds meer investeerders bij het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds uit. Het fonds vormt een behoudend en aantrekkelijk alternatief", vertelt directeur Institutionele Markten Dirk Jan van der Hoeden. "In de markt zien we een grote behoefte aan gemak, zekerheid en een stabiel rendement. Dat is precies wat wij onze investeerders bieden met het hypothekenfonds. Overigens financieren wij heel behoudend: tot 65% van de waarde van het onderpand. Het aantal beleggers groeit nog altijd en sluit blijkbaar goed aan bij de huidige markt." 

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VI   

  • Een geprognosticeerd rendement van 6,5%  

  • De mogelijkheid om te investeren vanaf €  100.000,-  

  • Een stabiel rendement met een looptijd van vijf jaar  

  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd  

  • Diversiteit en spreiding over verschillende vastgoedobjecten  

  • Het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille  

Fonds VI is geopend voor inschrijving 

Als u wilt, maken we een persoonlijke afspraak met u om het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds nader toe te lichten en uw eventuele vragen te beantwoorden. U bent daarvoor van harte welkom bij ons op kantoor in Breukelen. U bent ook van harte welkom op een van onze kennissessies. We leggen graag uit hoe het fonds werkt en hoe we de te financieren objecten selecteren.