Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds II: 5% rendement, 5 jaar vast

Beleggen vanaf €100.000,-, 5 jaar vast tegen een geprognosticeerd rendement van 5% per jaar. Vanuit het fonds wordt hoogwaardig, kwalitatief vastgoed gefinancierd. Beleggers ontvangen een stabiel rendement met de zekerheid van het eerste recht van hypotheek. Inschrijven kan nu via de website van Mogelijk.

Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans: “In maart van dit jaar introduceerden we het eerste Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds en dit werd een groot succes. Het fonds was binnen drie maanden gevuld. Na sluiting van het fonds waren binnen zes weken alle zakelijke hypotheken vanuit het fonds verstrekt. Er is veel behoefte aan kapitaal bij ondernemers enerzijds en beleggers willen anderzijds graag hun geld aan het werk zetten. Het mooie is dat deze vorm van beleggen veel zekerheden biedt, hetgeen goed past in de huidige tijdsgeest.”

Wat is het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds?

“In het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds leggen meerdere beleggers geld in. Met dit geld financiert Mogelijk hoogwaardig zakelijk vastgoed, met name kantoren en bedrijfspanden, alle aanvragen worden kritisch beoordeeld door onze vastgoedspecialisten”, legt Miranda uit. “We hebben daarbij veel zekerheden voor de beleggers ingebouwd. Zo krijgt het fonds het eerste recht op hypotheek en voor alle objecten sluiten we een secundaire opstalverzekering af. En: als het fonds boven verwachting presteert, dan ontvangen beleggers aan het eind van de looptijd een extra winstuitkering.”

Geld langere tijd laten renderen

Investeren in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is bij uitstek geschikt voor beleggers die hun geld voor langere tijd tegen een aantrekkelijk rendement willen wegzetten zonder dat ze er omkijken naar hebben. Mogelijk ontzorgt bovendien maximaal; na het storten van de inleg hoeft de belegger niets meer te doen. Lees alle details over beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.

Mogelijk biedt twee investeringsopties

Miranda: “Mogelijk biedt naast het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds ook nog altijd de één-op-één financiering; één investeerder financiert de zakelijke hypotheek van één ondernemer. Deze laatste optie is met name interessant voor investeerders die graag zelf de investeringsaanbieding selecteert. Bij Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds selecteren wij de objecten die vanuit het fonds worden gefinancierd. Dit biedt beleggers gemak en comfort. Overigens zien we dat veel van onze investeerders aan beide opties meedoen. ”

Wilt u deelnemen?

Deelname aan het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds II kan eenvoudig door u in te schrijven. Vanaf half september kunt u een aantal benodigde documenten in uw account uploaden. Na controle van de gegevens, krijgt u van ons bericht dat u de gelden kunt gaan overmaken.

Kennissessie

Natuurlijk is het mogelijk om ons te bellen voor verdere toelichting of het beantwoorden van uw vragen. Telefoonnummer: 0346 264 664. Als u wilt, kunt u ook een afspraak maken. Én u bent van harte welkom op één van onze kennissessies die we de aankomende weken in het land organiseren.
Bekijk de data en locaties. Welke route u ook kiest, We staan met plezier voor u klaar.