Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk steeds bekender onder financieel adviseurs

Onderzoek wijst uit dat twee op de drie ondernemers gebruik maakt van extern advies als het gaat om bedrijfsfinancieringen. Dat Mogelijk Vastgoedfinancieringen onder financieel adviseurs steeds bekender wordt, is te merken aan de groei van het aantal doorverwijzingen. Daarnaast komen ook steeds meer investeerders door financieel adviseurs in contact met Mogelijk. Inmiddels zijn er mooie samenwerkingen ontstaan.

Attitude en werkwijze Mogelijk passen bij Cygnus

Leon Bouns, oprichter Cygnus Finance Support“Wij helpen ondernemers bij het verkrijgen van een verantwoorde financiering en we adviseren investeerders. Anders dan veel andere financiers, kijken we bij ondernemers die een financieringsaanvraag doen niet alleen naar het algoritme van de cijfers.

Wij kijken juist naar het totaal; de ondernemer, zijn onderneming, zijn persoonlijkheid en ambities. Wij geloven dat het succes bepaald wordt door alle facetten bij elkaar”, aldus Leon Brouns. Hij is een van de oprichters van Cygnus Finance Support. Cygnus Finance Support bouwt aan een select netwerk van financiers. “Less is more is ons motto. We willen onze financiers goed kennen en vinden het belangrijk dat zij onze werkwijze en de grondigheid ervan snappen. Dat lukt niet als we met iedereen samenwerken. Financiers moeten vertrouwen hebben in ons oordeel; dat is in het belang van de ondernemer. Mogelijk is één van de partijen die in een niche zit waar we graag gebruik van maken. De attitude en werkwijze van Mogelijk sluiten ook nauw aan bij die van ons; altijd zoeken naar een oplossing die past bij de behoeften van de ondernemer zonder daarbij de risico’s uit het oog te verliezen. Dat is ook meteen het succes van onze organisatie.”

Leon Brouns, oprichter Cygnus Finance Support

Enthousiast over het concept van Mogelijk

Marco Kastelein, bedrijfsadviseur Auxilium“Auxilium adviseert en begeleidt accountantsorganisaties. We bekijken relevante marktontwikkelingen, signaleren kansen en bieden bijvoorbeeld trainingen aan. De accountant is als het ware de huisarts van de ondernemer, hij krijgt tal van vragen en dan is het belangrijk dat hij de juiste experts weet te vinden. Daar helpen wij bij. We weten dat accountants vaak door hun klanten bevraagd worden als het gaat om bedrijfsfinancieringen. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je als accountant weet wat voor mogelijkheden er zijn. De financiële wereld is enorm veranderd. Daar waar je vroeger bij wijze van spreken keus uit drie banken had, heb je nu ontzettend veel verschillende aanbieders en financieringsvormen. Wij zijn enthousiast over het concept van Mogelijk. Mogelijk biedt namelijk ondernemers die een financieringsbehoefte hebben tot een half miljoen een goed bankvrij alternatief. Ook voor ondernemers die een bedrijfspand willen kopen en vervolgens (deels) willen verhuren is Mogelijk interessant. Daarnaast biedt Mogelijk voor private investeerders een goede manier om geld op een veilige manier te laten renderen. Voor accountants is het belangrijk dat ze van het bestaan van Mogelijk weten zodat ze hun klanten op een goede manier verder kunnen helpen.”

Marco Kastelein, bedrijfsadviseur Auxilium