Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk komt met nieuw partnerplan

Blog Miranda Landkroon, accountmanager Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Bij Mogelijk merken we dat er veel vraag is naar zakelijke hypotheken en dat er behoefte bestaat aan rendabele investeringen. We zijn er dagelijks druk mee. Daar zijn we niet uniek in. Diverse financieel adviseurs koppelen vermogende relaties aan ondernemers met een wens vastgoed te financieren. De werkwijze en het specialisme van Mogelijk is voor hen echter ook interessant. Daarom introduceren we het nieuwe Partnerplan van Mogelijk.

Auxillium Adviesgroep

Met de Auxillium Adviesgroep zijn we sinds kort een partnership aangegaan. Deze financieel specialist voor het midden- en kleinbedrijf in Alphen aan de Rijn, waar Marco Kastelein een van de boegbeelden is, wordt regelmatig ingehuurd voor haar kennis over het verstrekken van financieringen. Nieuw is dat een partner van Mogelijk nu ook eigen relaties die willen investeren in zakelijke hypotheken bij Mogelijk onderbrengen. Altijd onder begeleiding van de adviseur van Auxillium, Marco Kastelein.

Goed in wat we doen

Wat wij bij Mogelijk doen beantwoordt een stevige vraag uit de markt. En wat we doen, daar zijn we goed in. Onze backoffice werkt als een geoliede machine met een incassotraject, factoring, leningadministratie en alle benodigde juridische handelingen. Deze diensten verlenen we ook graag aan de relaties van onze partners. Zo kunnen investeerders een keuze maken uit de financieringsaanbiedingen die wij in portefeuille hebben. Ze krijgen wekelijks het ‘verse’ aanbod met financieringsobjecten via e-mail binnen. Investeerders kunnen dan direct een keuze maken of hun interesse kenbaar maken.

Aanbod voor investeerders

Ondernemers die een financieringsbehoefte hebben kunnen via Marco Kastelein van Auxillium hun casus bij ons aandragen. Na de reguliere beoordeling, produceren wij een informatiememorandum en nemen we het object op in het aanbod voor onze investeerders én die van de partner, in dit geval Auxillium.