Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Mogelijk heeft een heel prettig netwerk met betrouwbare partners"

Ondernemer Riana Snelders had eerder bij Mogelijk een financiering geregeld. Toen de perfecte bed & breakfast in Goes voorbijkwam, twijfelde ze geen moment. “Nadat ik alle stukken bij Mogelijk had aangeleverd, was de financiering binnen drie weken rond.”

“Ik was al een tijdje op zoek naar uitbreiding van onze vastgoedportefeuille in de recreatieve verhuur”, vertelt Riana Snelders. “Ik had al vele panden bekeken, maar die waren allemaal toch net niet geschikt. Totdat deze zomer B&B De Grote Kade in het Zeeuwse Goes in de verkoop kwam. Dit rijksmonument is werkelijk een plaatje en het past perfect bij onze huidige vastgoedportefeuille.

De bouwkundige staat is goed en het ligt ook nog eens op een geweldige locatie aan de stadshaven van Goes. En dat is precies wat toeristen belangrijk vinden. Natuurlijk waren er meer geïnteresseerden voor dit pand. Er waren twee volle kijkdagen en dat maakte het doen van een bod niet gemakkelijk. Dan moet je je huiswerk al hebben gedaan en weten hoe je de financiering rond kunt maken. Ik wilde namelijk ook nog kunnen verbouwen.”

Tijd en aandacht

“Ik ken Mogelijk al sinds 2017 van diverse andere projecten en wist dat ze snel kunnen handelen. De rente is wat hoger, maar daar staat tegenover dat er boetevrij mag worden afgelost en dat het geld snel beschikbaar is. Daardoor kon ik direct toeslaan. Waar je bij een bank loopt te trekken en te duwen, voel je je bij Mogelijk echt begrepen. Ze hebben tijd en aandacht voor je. Banken zeggen ‘ja, maar’, Mogelijk zegt ‘dat kan’.”

Binnen drie weken

“Nadat ik alle stukken bij Mogelijk had aangeleverd, was de financiering in drie weken rond. Ik denk dat het laten maken van het taxatierapport langer heeft geduurd. Zodra het pand online stond, was het binnen enkele minuten geclaimd. Erg leuk om te zien hoe snel dat kan gaan. Eerlijk gezegd is het met al onze projecten zo snel gegaan, niet alleen in deze overspannen markt. Mogelijk heeft gewoon een heel goed netwerk met betrouwbare investeerders. Begin september nam ik deze B&B over, nu nog plannen maken voor de verbouwing en op zoek naar een aannemer…”

Bekijk het artikel in ons magazine