Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk breidt aantal investeringsaanbiedingen uit

“De afgelopen tijd hebben we flink ingezet op het verkrijgen van meer investeringsaanbiedingen. Ons aanbod is op weekbasis 40% gegroeid. We hebben nu meer dan 30 investeringsaanbiedingen per week. Dat is uniek in Nederland”, vertelt Folkert Eggink. Hij startte in november als Algemeen directeur van Mogelijk. 

“We hebben meer investeringsaanbiedingen en er zit meer variatie in ons aanbod. Zo is het met de introductie van de clubdeal mogelijk om ook grotere panden te financieren en de investeringsportefeuille te spreiden. De afgelopen maanden hebben we als team een aantal mooie nieuwe stappen gezet voor investeerders.”

Dagelijks toegang tot kwalitatief goede investeringsaanbiedingen

Naast een groter aanbod, is de focus gelegd op een betere toegankelijkheid van het aanbod en een betere bereikbaarheid van het team. Folkert: “Door ons ruimere aanbod heeft u als investeerder dagelijks toegang tot kwalitatief goede investeringsaanbiedingen. Er is nu meer rust om te beoordelen of het aanbod voor u passend is. Om te zorgen dat we u goed kunnen bedienen, hebben we ons klantsupportteam uitgebreid. Een team van zes collega’s zit dagelijks klaar om u persoonlijk te woord te staan. Ook het team van accountmanagers waarmee u kunt overleggen over investeringsaanbiedingen of uw huidige portefeuille, is gegroeid. Zo hebben we naast het digitale proces ook ruim de tijd voor persoonlijke contact.”

Gemak en persoonlijk contact

Gemak en persoonlijk contact blijven het fundament van de dienstverlening van Mogelijk. Folkert: “De komende tijd zullen we verder investeren in het bieden van gemak door u als investeerder digitaal inzicht te geven in uw lopende portefeuille. Binnenkort zullen we u hierover informeren. Daarnaast hoop ik persoonlijk met u te kunnen kennismaken. Kom gerust langs als u in de buurt van Breukelen bent, of laat weten als u een gesprek via Teams de voorkeur heeft. De koffie staat klaar (uiteraard met inachtneming van de corona richtlijnen).

Wij nemen uw feedback ter harte

“Tot slot: wij ontvangen graag uw feedback over onze dienstverlening. Onlangs hebben we onze klanten digitaal om feedback gevraagd. 245 klanten beoordeelden ons met een rapportcijfer 9. Daar zijn we heel trots op. Dit moedigt ons aan om door te gaan met onze dienstverlening en om elke dag te verbeteren”, besluit Folkert.