Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk blijkt beste optie voor herfinanciering

Na vastgelopen financieringspogingen bij een traditionele bank, ontdekt Janneke Stienstra, een ondernemer met vastgoed in bezit, de diensten van mkb-adviseur Christina Draaisma. De gezamenlijke Friese achtergrond versterkt de samenwerking en ze vinden in Mogelijk een perfecte match. Janneke benadrukt het belang van begrip voor ondernemerschap en positieve benadering, aspecten die ze bij Mogelijk vond.

Zorgvuldig onderzoek

Christina, als mkb-adviseur gespecialiseerd in financiële vraagstukken, maakt gebruik van Capsearch-software om geschikte financiers te selecteren. Na zorgvuldig onderzoek komt Mogelijk als beste keuze naar voren voor Janneke's herfinancieringsbehoefte van een winkelcentrum in Lelystad en appartementen in Leeuwarden.

Begrip

Christina bevestigt de uitdagingen in de vastgoedregelgeving en prijst de praktische benadering en snelheid van Mogelijk. Janneke: “Ik waardeer het begrip van Mogelijk. Bovendien zijn zij goed in staat hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Dat geeft een gevoel en vertrouwen.” Christina prijst de praktische denkwijze van Mogelijk, hun specialisatie in vastgoed en de snelheid van handelen. Voor ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke hypotheek, biedt Mogelijk een oplossingsgerichte aanpak. Lees in het Mogelijk Magazine het complete verhaal van Christina en Janneke.

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen?

Bent u een ondernemer met een financieringsbehoefte? Bij Mogelijk sluit u uw zakelijke hypotheek voor onder andere uw bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand of winkel. Zolang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren. Doe hier de quickscan en ontdek welke leensom haalbaar is!